Plakátháború – örülök, hogy erre is van pénzünk

A kormány nemzeti konzultációt kezdeményezett a  bevándorlásról és terrorizmusról. Az adófizetőknek ez „csak” egy milliárdjába fájt.

orbán viktor levél nemzeti konzultáció 2015

Először azt hittem, hogy ez már megint egy olyan pénzszóró intézkedés, amelyre teljesen felesleges. Jogosan gondolhattam ezt, hiszen ki az az idióta, aki etetni, ellátni akar idegeneket? Ki az aki nem fél a terrorcselekményektől? Kis akarná a megélhetését, munkahelyét, biztonságát veszélyeztetni?

És a kedves olvasó már rá is vágta, hogy: „Persze, hogy senki!”
Sikerült ismét tévedésbe esnem, és Önnek is kedves olvasó. Kihagytuk a számításból a ultraliberális szocialistákat. Ezek az elmebetegek, egy plakátháborúnak nevezett hadjáratba kezdtek. Hadműveletük egy óvodás viselkedéséhez hasonlít. A feltűnési viszketegségben szenvedő Együtt-PM és DK aktivizálta magát eleinte letépkedték a plakátokat, akkor felmerült egy pletyka, hogy minden nemzeti konzultációs plakátot rendőr őriz. Ezt persze a kormány tagadta. Aztán volt ahol átfestették ezeket a plakátokat, más értelmet adva neki.

nemzei konzultacio 2015 plakat rongalas 01

nemzei konzultacio 2015 plakat rongalas 02

nemzei konzultacio 2015 plakat rongalas 03

Mindezt az MSZP megfejelte. Saját ellen plakátokat ragaszt ki, állítólag a saját pénzükön.

mszp plakátháború nemzeti konzultáció 2015

Folyik a plakátháború

És mindez a magyar adófizetők pénzén. Szidják a kormányt a balosok, közben saját magukat lejáratják és ebből az egészből megint csak a Jobbik jön ki jól. A Jobbik kulturáltan kimondja a véleményét és úgy nyeri meg ezt az intelligencia háborút, hogy szinte a kisujját sem mozdítja. Közben egy tévés vitát kezdeményeznek az RTL2-n, melyen a Jobbik, Fidesz, MSZP, PM képviselői vettek részt. Ebből a vitából egyértelműen kiderül, hogy a Jobbik és FIDESZ belátta, hogy a bevándorlás egy égető probléma ami mellett nem lehet elmenni. Az MSZP álláspontja szerint nem ez ma Magyarország legnagyobb problémája. Olyan kérdéseket vetettek fel, melyeket vagy ők rontottak el, vagy nem is próbáltak orvosolni a nyolc évnyi kormányzás alatt. A PM nem tekinti problémának a bevándorlást, sőt egyenesen kijelenti, hogy nincs is itt probléma és ugyan azt fújja, mint az MSZP.

A televíziós vita az alábbi linken elérhető:

http://rtl.hu/most/rtl2/magyarul_baloval/68611_a_plakathaboru_kozepette_a_fidesz_egy_uj_to

vagy itt:

 

Szerény véleményem sokkal radikálisabb, mint azt a pártok előadják. Úgy érzem ez a bevándorlási kérdés hasonlóan kényes téma, mint a cigányság kérdése. Úgy tűnik, hogy ehhez sem nagyon akarnának hozzá nyúlni. A megoldást itt radikális eszközökkel lehetne orvosolni. A határőrség felállítása megoldaná ezt a menekült áradatot. Az illegális határsértőkkel pedig keményebben kellene bánni és visszaküldeni őket onnan ahonnan  jöttek.

Ki a felelős Afrika nyomoráért?

Az EU pedig elgondolkodhatna magán kicsit, hiszen Afrika szegénységéről és a világban dúló sok háborúról a fehér ember tehet a legtöbbet. A legnagyobb problémát az egykori gyarmatosítók okozzák. A hibákat már réges-rég orvosolni kellett volna. Látszatintézkedéseik vannak csupán, de nemhogy megoldanák a problémát, inkább még olajat is öntenek a tűzre, persze azt csak diszkréten a háttérben. Gondolok itt arra, hogy a nagyhatalmak például egyes országokat és szervezeteket fegyverrel, pénzzel támogatnak, így járulva közvetve egy háború kirobbantásáért, vagy egy népirtásért.

Valójában nem is akarják megoldani a gazdaságilag elmaradott országok helyzetét, hiszen mi európaiak azért élünk jól, mert másokat kizsákmányoltunk és még a mai napig is kizsákmányolunk.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + 7 =