A bevándorlók már a spájzban vannak

A tizedes meg a tobbiek Az oroszok mar a spajzban vannak

Sok emberrel beszéltem az elmúlt pár hétben. Vannak nagyon félretájékoztatott emberek. Sokan nem gondolják, hogy ez az újfajta honfoglalás mekkora probléma is lenne. Nekik szoktam azt mondani, hogy addig úgy sem érzi senki a helyzet súlyát, amíg a munkából hazaérve nem talál az otthonában 4-5 jól szituált lakásfoglaló bevándorlót.

Előfordulhat?

Ezek az emberek más kultúrából jöttek. Legtöbben háborús övezetből. Őket nem fogja semmi sem visszatartani, ha a túlélésük a cél. Ha jön a hideg fázni fognak és éhesek lesznek. Akkor majd ki fogja megállítani őket? Nincs társadalmi, erkölcsi, törvényi korlát. Szabadon elfoglalják az ingatlanod. A férfit legyilkolják az asszonyt megerőszakolják. És majd ki állja útjukat? Pintér Sanyi? Esetleg a több tucat államtitkár? A rendőrök tehetetlenek, mert kevesen vannak. Nem tartóztatják fel őket, mert egy-két rendőr egy 150 fős csoporttal szemben nem tud mit kezdeni. Lelőni nem lehet, akkor hadd menjen. Az sem olyan nagy baj, hogy rendőröket késelnek meg, mert a munkájukat végzik. Itt kérem mindent szabad, ha nem vagy magyar állampolgár.

A tizedes meg a tobbiek Az oroszok mar a spajzban vannak
Egykoron: Az oroszok már a spájzban vannak. Most: A bevándorlók már a spájzban vannak.

Házakba törnek be és éléskamrát fosztogatnak, mert éhesek. A liberálisok még segítik is őket, legyenek minél többen. Egy agymosott liberális nyilatkozta, hogy sokan kimentek az országból, pótolni kell az embereket. Vannak országok, ahol az illegális határátlépésért halálbüntetés jár, de minimum börtön. Itt kérem mindent lehet ebben a liberális fosban. Itt mindenkinek több joga van, aki nem állampolgár. Teljesen mindegy az, hogy melyik országot nézzük.

Le akarnak telepíteni egy csomó embert ide.

És mégis a FIDESZ ezt hogy gondolta? Dolgozunk majd egymillióan, másik 10-15 meg eltartott lesz? Már kijelölték a honfoglaló csemetéknek az iskolákat is, hogy melyikbe kell majd járniuk. Azt hittem, hogy a FIDESZ-nek megjött az esze, de nem. Egyik hülyeséget a másik után csinálja. Be kellene már fejezni a liberális seggnyalást és egyszer gondolni azokra a magyarokra, akik eltartják az országok és a politikusokat.

Radikális változásra van szükség.
Ez a kormány töketlenkedik, ahogy az összes többi is.

Már Vas megyébe is megérkeztek a bevándorlók (liberális szavakkal: menekültek). Mégsem kapott ez akkora sajtó visszhangot. Úgy tűnik itt minden szép és jó. Itt karneválozni kell, nem pedig a problémákkal foglalkozni. Még arra is van pénz, hogy karnevál alatt nappal is működjön a közvilágítás. Meglesz ennek a böjtje. De sajnos, akkor már késő lesz. A liberális faszkalapok sem fogják ezt túlélni, csak ebbe nem gondolnak bele. Nem gondolnak a családjuk és a gyerekeik jövőjére. Van egy mondás: A kezedet nyújtod, de a karod akarja. A bevándorlók pont ilyenek. Tatárok, sáskák, zsizsikek, vagy épp 21. századi „menekültek” – mindegy. Ugyan azt csinálja az összes.

Most azt gondolja még a kedves olvasó, hogy elragadtattam magam. Ha így van kérem kapcsoljon ki mindent és meditáljon egy keveset. Majd rájön, hogy hova tart ez a folyamat.

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Magyar kamionosokra támadnak falkában a migránsok

Heti abszurd: illegális migránsok jogaiért tüntettek Budapesten

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + 4 =