Schobert Norbert (Norbi), ha hallgattál volna…

schobert norbert norbi

A hírességek időnként szándékosan nyilatkoznak, vagy csinálnak valami orbitális baromságot, hogy néhány napig körülöttük forogjon a bulvársajtó és velük legyen elárasztva minden közösségi oldal.

Nem szokásom magamra venni azt az inget, amelyik nem az enyém. Nem szokásom hírességekkel foglalkozni, de a következő cikk most tele lesz személyeskedéssel, mivel jómagam és mondhatom, hogy a társadalom jelentős része egy celeb személyeskedése miatt vérig lett sértve.

schobert norbert norbi

Schobert Norbert (Norbi) videója csak egy szimpla marketing fogás, mellyel a termékeit akarta reklámozni. Azonban átesett a ló túloldalára. A szóban forgó tíz perces videó bejegyzés fele nem más, mint egy önértékelési problémákkal küzdő, alacsony EQ-val rendelkező, hazudozó életmód tanácsadó vergődése.

Norbi megsértette az általánosításaival a nőket és a férfiakat. Különösképpen azokat a párokat, akik  gyereket mernek vállalni. Vegyük sorra Norbi agyrém megnyilvánulásait!

„a nők számára sok esetben a lelki szeretet is elég, meg a türelem a szexhez”

Mint férfi, csak sejtéseim vannak arról, hogy hogyan is működik egy nő. Így ebbe én nem akarok belebonyolódni. Ennek boncolgatását meghagyom a nőknek. Annyi azonban biztos, hogy a nőnek ugyan úgy fontos a férfi lelke, ahogy annak teste is. A nők nem olyan egyszerűen működnek, ahogy azt Norbi gondolja.

„de nálunk férfiaknál ez mindig vágyból indul, ez testi vágy”

Tudom tapasztalom, hogy a férfiak hogyan működnek. Igen, Norbinak félig igaza van. Azért csak félig, mert amit mondott, az a férfiak egyik felére igaz is lehet. Norbi nagy valószínűséggel saját magából indult ki, amikor megfogalmazódott benne, hogy a férfinak elég a vágy, a nő külsősége, teste a szexhez. Ez számomra csak annyit jelent, hogy Norbi EQ-ja nagyon alacsony. Ő a „lyuk lyuk, csak a keret más” elvet valló „férfi”.

Hihetetlen lehet, de vannak olyan férfiak is, akiknek nem elég a külsőség ahhoz, hogy megkívánjanak egy nőt. Személy szerint ide tartozom én is. Számomra, számunkra fontos a nő belső értéke, a lelke, az érzelmei és a gondolatai is. Nézhet ki nagyon jól egy nő, ha buta és nem lehet vele két értelmes mondatot váltani. Fontos a külső, de az nem minden.

„sajnos a nők többsége a szülésnél cseszi el”

Igen, Norbi anyukája is elcseszte, hogy őt világra hozta. Norbi lenézi a nőket, akik egy csodálatos dolgot visznek véghez. Életet adnak egy embernek. Ahogy az ő anyja is életet adott neki. Ebből kifolyólag Norbi a saját anyját is lenézi.

„ott cseszi el, hogy úgy gondolja értéket adott a férfinek, a családnak”

„csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni”

Norbi lenézi a férfiakat is, saját magával együtt, mert a férfiak nem tudják értékelni azt az áldozatot és ajándékot, amit a nők tesznek. Norbi csak beszéljen a saját nevében! A legtöbb férfi – ahogy én is – büszke arra, hogy gyerekei születtek és büszke az anyjukra is, hogy a gyerekeinek életet adott. Ezek szerint Norbi nem büszke a gyerekeire és a feleségére sem.

Ezek után egy újabb fergeteges mondatban ismét lenézi a férfiakat, azzal, hogy szerinte megutáljuk a párunkat, mert felszedett pár kilót. Ha Norbi értene a biológiához, az emberi testhez, vagy egyáltalán az élethez, akkor nem beszélne ekkora hülyeségeket. Nekünk normális férfiaknak nincs bajunk a testünkkel és a nők testével, illetve a test változásaival. Norbinak és a hozzá hasonlóknak van baja, de nem kevés. Norbinak önértékelési problémái vannak, ahogy a videó elején mondja, utálta magát, a saját testét. Azonban az önértékelési probléma nem szűnik meg soha, amint a videó végén be is bizonyít, mert akkor a testsúlyáról, a fogyásairól beszél. Kiderül, hogy még mindig nem elégedett magával és burkoltan említve a feleségével sem. Nagy valószínűséggel, ha Norbi felesége felszedne pár kilót, ő lenne az, aki a leggyorsabban elválna és keresne helyette olyat nőt, aki jól festene mellette, akit lehet mutogatni.

Norbi szerint aki 78, vagy 88 kilós az döngő léptekkel jár. Mégis mit képzel ez a kis mitugrász? Meddig sértegethet embereket? Abszolút nem szégyenli magát, mert tovább folytatja.

„egy darabig megy a Kamagra meg a pornófilm nézés, de nem tudja megkívánni”

Nagyon sajnálom Norbit, hogy impotens lett. Szerinte a férfiak, csak potencianövelővel és pornófilm nézéssel tudnak felizgulni, ha már szült a feleségünk. Nagyon sajnálom, hogy nekik már csak így megy.

Biztos, hogy jó ötlet az a diéta, amit Norbi tanácsol?

„és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, így lesznek a gyerekek félárvák”

No, itt ennél a résznél már fájt a fejem, mert az asztalba vertem. Norbi kifogyhatatlan a hülyeségeiből. Félárvák lesznek a gyerekek, mert az anyjuk felszedett pár kilót. Minden bizonnyal nincs tisztában az árva szó jelentésével, mert ha tisztában lenne, akkor nem beszélne ekkora ökörségeket.

A következő mondatban ismét bebizonyítja, hogy biológiából a tudása egy nagy nulla felé közelít. Egy nő teste megváltozik, ha szült. Ez tény. De az annak a bizonyítéka, hogy olyan csodálatos dolgot vitt végbe, amit Norbi soha életében nem fog, de még csak hasonlót sem.

Én kétszer nősültem, mindkét nőtől lett egy-egy gyerekem, de soha nem gondoltam olyat róluk, hogy ocsmányok lettek, mert életet adtak az életem értelmeinek!

Ezzel megint csak az bizonyítja be, hogy nem tiszteli a nőket. Az az ocsmányság, ahogy ő beszél ezekről a dolgokról. Persze ez az ő álláspontja, az ő szemszöge, az ő véleménye, ez az ahogyan ő látja a világot. Ez az ember Norbi.

És ezek után jön még egy narcisztikus önfényezés és Norbi termékek marketingje. Valamint egy újabb eszement baromság a gluténról. Ugyanis Norbi szerint, ha valaki nem allergiás a gluténra és glutén mentes étrendet folytat, akkor meg fog hízni és inzulin rezisztens lesz. De a következőn nagyon jót mulattam:

„Te láttál már elmenni ősembert evés után vadászni?”

Szerintem a Földön élő 7,5 milliárd ember közül senki sem látott. Ennyi.

Norbi számomra eddig sem volt egy szimpatikus alak, de ezek után már biztosan nem fogja a szívembe lopni magát.

Nincs azzal semmi baj, ha egy ilyen celeb magából csinál hülyét, szerencsétlenkedik, vagy mond egy nagy marhaságot. Jót nevetünk rajta, olvassuk, megnézzük a videót, készül egy két mém , beszélnek róla kicsit és újra feledésbe merül.

Akárhogy is, de egy, híresség hat az emberekre, követik, figyelnek, felnéznek rá, példaképként szolgál. Ilyenkor a hírességnek már felelőssége van, hiszen minden egyes kijelentése tömegekhez szól. Olyan emberekhez, akik készpénznek veszik a híresség mondatait, cselekedeteit.

Most egy híres életmód tanácsadó égette le magát sikeresen. A célját elérte, mert beszélnek, cikkeznek róla, ahogy én is. Nehogy azt higgyétek, hogy ő annyira jót akar nektek. Ő csak a termékeit akarja eladni, mert fizetni kell a steaket az étteremben, tankolni a kocsit és feladni a villanyszámlát.

Senki ne érezze magát megsértve, megbántva. Ez az egész, csak azért van, hogy Norbi megélhessen az eladásokból. Minden bizonnyal, amit mondott annak jelentős részét komolyan gondolta. De azt sem feledje senki, hogy ez csak az ő álláspontja, ahogyan ő látja a világot a saját beteg szemén keresztül.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 11 =