Jogában áll embernek maradni… Vagy mégsem?

dns ujrairas rna oltas koronavirus

Koronavírus. Most mindenki a koronavírus témán pörög. Járvány, nem járvány, veszélyes nem veszélyes. Közben pedig mégis mindenki megalázkodik és letérdel minden intézkedés előtt. Senki nem kérdőjelez meg egyetlen döntést sem, mert tökéletesen elő lett készítve minden. Aki mégis kérdőre vonja az illetékeseket, vagy kritizálja azt elhallgattatják.

Kedves olvasó! Ha Ön egészségesnek érzi magát, akkor Ön szót fogadna egy elmebetegnek? Mit tenne, ha egy elmebeteg parancsolgatni kezdene Önnek?

Nagyjából 50 éve tudjuk már, hogy a kormányok, a világ, a nagyvállalatok vezetői betegek, pszichopaták. Aki nem tudja, hogy az mit is jelent, akkor olvasson utána és minden megvilágosodik majd. Nyilvánvaló lesz, hogy miért is tartunk itt, hogy mi is a cél.

És ahogy mondani szokták a cél szentesíti az eszközt. A beteg elmékben megszületett terveket megjósolni nem lehet, csak találgatni. Most mindenki a csodaszert várja, a védőoltást, ami az emberiség legnagyobb problémáját fogja megoldani. Ez a legtöbb ember fejében a koronavírus, de ezzel mindenki félrelőtt.

Amit jelenleg tudunk, hogy a védőoltás egy RNA oltás lesz, ami módosítja a génállományt.

Azt is tudjuk, hogy mutálódó vírus ellen nincs megfelelő védekezés, úgy ahogy az influenza, vagy a nátha ellen sincs.

Ennek tudatában mégis mi értelme van ennek a védőoltásnak és miért erőltetik?

Pénz

Nyilvánvaló, hogy a pénz is motiválja a hatalmakat ebben, hiszen a gyógyszeripar kaszál a teszteken és védőoltáson is. Akik a védőfelszereléseket gyártják, azoknak is bevétel egy ilyen hisztéria.

Ássunk egy kicsit mélyebbre! Miért erőltethetik annyira az RNA oltást? Miért hoznak törvényeket és kötelezik majd erőszakkal az embereket a „védőoltás” beadására, mely módosítja a DNS-üket?

Irányítás

Addig vagy ember, míg a DNS-ed emberi, ha módosult a DNS-ed, akkor már nem leszel ember. Esetleg egy mutáns lehetsz, vagy elnevezhetünk valami másnak is. Csinálunk egy új fajt.

Lesznek olyanok, akiket beoltanak és lesznek olyanok, akiket nem. Akiket nem oltanak be azok emberek maradnak, akiket beoltanak azok már valami mások lesznek.

Vajon ki irányítja majd a világot? az emberek, vagy a mutánsok? Mert ugye akár hozhatnak olyan törvényt is, hogy csak ember hozhat törvényt. És amikor majd mindenkit jól leoltottak, kivéve a világ vezetőit, akkor az egész bolygóból egy szép nagy állatkert lesz. Mert mi már nem leszünk emberek, akik megkapták a DNS módosítást. Akár vadászhatnak is ránk.

Népirtás, vagy inkább fajirtás

Aki nem látta nézze meg Az ember gyermeke című filmet. Hoppá, micsoda párhuzam! Túl sokan vagyunk ezen a bolygón. Egy teszteletlen oltóanyagot akarnak ismét az emberek nyakába akasztani, de most az egész bolygót akarják beoltani. Miért is? Senki nem ellenőrzi le a DNS módosítás hosszútávú hatásait. Mi van ha ezzel írtjuk ki magunkat? Nem lesz visszaút. Nem lesz bocsánat kérés. Nem fogod elölről kezdeni, mint egy videójátékban.

A nagy kérdés, hogy emberként, mondhatok-e nemet arra, hogy megváltoztassák erőszakkal az emberi mivoltomat?

Minden élőlény szabadnak születik, kivéve az embert.

Semmiről se dönthetünk emberként, mert a törvények kötnek.

Az egyszerű embereknek nincs joga semmihez.

Csak is és kizárólag kötelezettségeink vannak a társadalom és a hatalmak felé.

Most pedig el fogják venni majd azt a jogot is, hogy emberek maradhassunk.

Miért nem lehet békében nyugodtan élni?

Miért kell emberek milliárdjainak elviselni néhány ezer elmebeteg uralkodását?

Miért nem lehet őket simán csak letaszítani a trónról?

Miért nem hagynak dönteni semmiről sem?

A válasz egyszerű.

Kedves olvasó! Most tedd fel fel magadnak a kérdést újra!

Ha Ön egészségesnek érzi magát, akkor Ön szót fogadna egy elmebetegnek? Mit tenne, ha egy elmebeteg parancsolgatni kezdene Önnek?

Kezdj el látni!

Kezdj el gondolkozni!

Kezd el NEM-et mondani!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

2 thoughts on “Jogában áll embernek maradni… Vagy mégsem?

    1. Szerinted normális az, aki egy hosszú távon teszteletlen oltóanyagot beadat magának? Ráadásul egy teljesen új technológiát használó anyag… Az emberi sejtekkel termelteti a korona vírus fehérjéjét… Az se normális, aki ezzel akarja leoltatni az összes embert…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × egy =