Áram hozott Robot, Isten veled Ember!

Nem kertelek. A képlet egyszerű. Aki kritikusan tudja szemlélni a jelen kor eseményeit, az egyszerűen le tudja vonni a következtetést.

Innentől fogva gyomorforgató lesz, szóval ha nem bírod a kényes témákat, akkor a cikk további olvasása helyett nézz meg egy szivárvány unikornisos mesét.

Eldöntetett.

Az embernek, az egyszerű Homo Sapiensnek mennie kell. Na jó, nem mindenkinek, csak a rendszer számára felesleges embereknek. Mert rengeteg sok felesleges ember él a Földön. Az emberek folyamatosan csak problémát okoznak. Gondolkodnak, elfáradnak, fizetés emelést akarnak, szabadságra mennek, hetekre lebetegszenek, vitatkoznak a főnökkel, esetleg meglopják a céget, tüntetnek, elégedetlenkednek, sokba kerül a kordában tartásuk, sokba kerül az agymosásuk, melyeket hosszú évek alatt lehet csak elérni. És akkor még néha adót is csalnak. Sőt vannak akik még dolgozni sem akarnak csak várják a segélyt, vagy csak vegetálnak valahol. A legrosszabb fajta meg kilép a rendszerből és önfenntartó lesz, sőt ezt hirdeti is.

Ez így nem mehet tovább! Az ilyen felesleges embereknek pusztulnia kell!

Ébresztő! Nézz körül! Erre megy ki a játék!

  • bezárnak
  • korlátoznak
  • elveszik az egyéniséged
  • büntetik a szabadság gyakorlását
  • maszkkal veszik el az egyediséged és megfosztanak a nonverbális kommunikációtól
  • be kell fogni a szád
  • csak az egyetértéshez van jogod
  • büntetik a különböző véleményt
  • büntetik a különböző viselkedést
  • nem mozoghatsz szabadon
  • megfélemlítenek
  • elveszik a szórakozási lehetőséget, a kikapcsolódási lehetőséget
  • elveszik az ünnepeid, és lassan a családod is

És ha tetszik, ha nem, lassan a lelked is elveszik.

Oltják az embereket, és ahelyett, hogy csökkenne a halálozás egyre többen hullanak, azonban a kettő között párhuzamot vonni nem lehet. Azt mondják ez a nagy jó ügy érdekében történik. Vajon ez kinek jó és kinek az érdekét szolgálja?

Aki abban reménykedik, hogy most mindennek vége lesz majd, az jobb ha most leül, mielőtt elesik. Ez még csak a beetetés. Lesz még kamujárvány és oltás bőven. Nem az első körben tesznek el láb alól, viszont a lelkedet már elvették. Megszüntetik a kapcsolatot a tudatod a lelked és a tested között, hogy ha eddig tudtál magaddal és a Teremtővel kommunikálni, akkor ezek után esélyed se legyen tanácsot kérni tőle, vagy magadtól gondolkozni.

Még nem elegendő a kondicionálás, még kell pár átalakító oltás. Amit az oltásfejlesztők kommunikálnak, azok szerint a java csak ezután jön.

Önmagát összerakó kétkomponensű molekula lesz a vakcinában, melyet egy nanorobot fog összerakni a szervezetedben. És persze ebből sem egyet kapsz majd, hanem ismételni kell, mert kitalálják, hogy hatástalan. Azt pedig senki sem tudja, hogy hogyan és mivé fejlesztik még tovább az oltásokat és mi kerül bele.

Mennyi nanorobot kerül majd beléd és milyen hatása lesz annak? Mi lesz így belőled?

Sokáig összeesküvés elméletnek számítottak ezek a dolgok, már létezik bejegyzett szabadalom nanoméretű mobil eszközre, mellyel akár egy élő szervezetből lehet adatokat közvetíteni mobil hálózaton keresztül. Létezik nano méretű GPS jeladó. Léteznek tervek biomechanikus sejtre is, melyek már nincsenek messze a megvalósítástól sem. Képesek vagyunk egy szintetikus méhben emlős állatot létre hozni.

Már így is durva mellékhatásokat okoznak ezek az oltások. Előfordult nagyon sok haláleset is. Mi lesz ha ismétlik az oltást? Még hányan fognak meghalni majd, ha egyre több méreg lesz bennük?

Szépen lassan módszeresen kiirtják az embereket.

De van jó hír is!

A robot fejlesztések már egészen előrehaladottak. Lesznek emberek helyett robotok mindenhol és minden munkaterületen. Bármire jók lesznek. Bolti eladó, raktáros, rendőr, takarító, portás, sőt már műtő robot is van. Tehát orvos sem kell. Ügyfélszolgálatos emberekre sincs szükség. A szolgáltatók ügyfélszolgálata már most átállt, vagy folyamatban van az átállás a mesterséges intelligenciára. Tanár sem kell, ha nem lesznek gyerekek, aki meg mégis megszületik, annak ott az internet. A betakarítást és vetés is robotizálható, ahogy az árufuvarozás is. Sofőr sem kell az önvezető autóba, akkor pedig vezetésoktatókra sincs szükség. A repülőgépek is elrepülnek pilóta nélkül, ahogy a vasúti járművek is tudnak közlekedni vezető nélkül (Kapcsolódó cikk: Szemétre dobott emberi életek)

Nincs szükség arra a kiszolgáló személyzetre, akik most jelenleg kiszolgálják a rendszert.

Robotokra van szüksége a rendszernek. A robotoknak rengeteg előnye van. A robotokat nem kell nevelni. Nem kell megvárni, hogy három évesen neki lehessen állni programozni őket tizenöt-huszonöt éven keresztül óvodában, iskolában, hogy kiszolgálhassák a rendszert. A robotot legyártják, feltöltik a programot és működik.

Hatalmas pénzeket ölnek a robotikába, és nem azért, hogy veszni hagyják.

Kinek éri meg? Honnan lesz majd pénzük a gazdagoknak, ha nem fizetünk adót vagy nem veszünk a boltban semmit sem?

A pénz egy illúzió.

Ha csak azok lennének a világon, akik jelenleg a világot irányítják, akiknél minden hatalom és pénz van, és kiszolgálnák őket robotok, akkor a pénz értelmét vesztené. A pénz jelenleg azért van, hogy sakkban tartson téged, aki dolgozik.

A pénz maga a börtön.

Ahogy ez a felépített világ is egy börtön, vagy ha úgy tetszik egy koncentrációs tábor. Nincs menekvése annak, aki az alsó szinten van, mert eddig úgy tűnik, hogy minden terv bevált, amit az úgynevezett háttérhatalom tervezett. Ezekre a tapasztalatokra alapozva kijelenthetem, a további terveiket is sikeresen végre fogják hajtani. Fejet hajt az emberiség minden parancsra, mely felülről jön. Így lettünk mi programozva.

Az emberek többsége örül a modern világnak, a kütyüknek és a kényelemnek. Ujjonganak azoknak a fejlesztéseknek, melyek majd az ő munkahelyét is tönkre fogják tenni, elveszik a megélhetését, majd az életét. Szépen módszeresen aprólékosan ki van ez dolgozva.

Az eredő Teremtőt eldobtuk. Új teremtőt alkottunk, a neve Áram. Áram megteremtette a Robotot.

Áram hozott Robot, Isten veled Ember!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tizenhét =