Késsel fenyegették meg a dolgukat végző kukásokat

kessel tamad fenyeget bunozo

A szemétszállításról röviden:

A szemétszállítás egy szolgáltatás, nem jótékonyság. Akinek van szerződése és még be is fizeti a csekket, annak ürítik a kukáját. A sofőr kap egy útvonaltervet és egy címlistát, hogy hol kell szemetet szedni. Aki nincs a listán, annak nem ürítenek.

A történet

Köztisztasági alkalmazottak (kukások) szedték a szemetet egy kisvárosban. Volt egy „színes” család, akik nem voltak a listán, mert nem fizettek, így kihagyták a kukájukat. No, erre a kis-nagy család bedühödött és késsel a kezükben kezdték életveszélyesen megfenyegetni a kukásokat. A sofőr visszaszólt, hogy be kellene fizetni a csekkeket, de csak nem nyugodtak a kedélyek ezért rendőrt hívtak.

kessel tamad fenyeget bunozo

Mire a rendőrök odaértek, már nem volt esemény. Sajnos feljelentést nem tettek, pedig ez már erősen bűncselekmény kategória. És nem is egyedi eset, hogy a dolgukat végző kukásokat megfenyegettek ehhez a kultúrkörhöz tartozó emberek.

Valószínűnek tartom, hogy az a politikus, aki kiáll az ilyen emberek mellett, és támogatja a beilleszkedésüket, az soha életében nem került még ilyen incidensbe.
Én nem akarom, hogy ilyen viselkedésű emberek illeszkedjenek a társadalomba. Nem akarom, hogy ilyen embereknek külön jogaik legyenek. Nem akarom, hogy valamelyik gyerekem rosszkor legyen rossz helyen, és egy ilyen elborult elmeállapotú közveszélyes egyén áldozata legyen. A rendőrség tehetetlen, köszönhetően a politikának. Ha valaki mer lépni és kimondani a problémákat, követeli ezeknek a bűnöző embereknek a megbüntetését, azt egyből nácinak titulálják. Aki nácizik, annak javaslom, hogy  előbb tanuljon történelmet. Aztán költözzön a családjával egy nyomortelepre. Majd ha ott kibír egy évet, meglátjuk mi lesz a véleménye. Nekem van több olyan cigány ismerősöm, akik dolgoznak rendesen, és elítélik az ilyen viselkedést. Mert lássuk be, ez nem normális.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − 9 =