Agymosás FIDESZ módra

agymosas brainwash agymosás fidesz

Megy az agymosás FIDESZ módra. Készülnek az őszi szavazásra. Szavazásra készülnek, nem pedig választásra. Nem választani fogunk, csak szavazni. Mivel úgy is a FIDESZ győz. Ez a herce-hurca csak szükséges színjáték. Azonban ahhoz, hogy minden klappoljon, a FIDESZ-nek be kell vetni az szokásos agymosó gépezetét.

agymosas brainwash agymosás fidesz

Szombathelyen a Frisss FM Rádióban megy az agymosás FIDESZ megrendelésre. Mindenki a Frisss FM rádiót hallgatja. Azért, mert más rádió nem létezik. Mint ahogy a FIDESZ-en kívül más párt sem létezik. Ezt a rádió be is bizonyítja:

  • napi szinten ömlik belőle, hogy milyen szuper nekünk ebben az országban az élet, hiszen a FIDESZ mindent megold. Mindenki szuperül él, nincs semmi baj.
  • minden nap vannak FIDESZ hírek
  • ha valamit tesz a FIDESZ, akár egyet tüsszent egy fideszes képviselő, akkor legalább három napig minden hírblokkban bemondják (nem túlzás)

Most az a téma, hogy a FIDESZ képviselő testület jelöltjei és polgármester jelöltjei már megvannak, összeálltak. Mást meg sem említenek. Más párt nem is létezik. Nem is fog indulni. Úgysem nyernének.

Mi a baj ezzel?

Hónapokon keresztül megy az agymosás. Mást sem hallgatnak az emberek, mint ezt. Mindenhol ez a rádió szól és akarva akaratlanul belemászik az ember tudatába. Aztán elmennek szavazni. Kire szavazzak? Hát a FIDESZRE, mert a többiről nem is hallottam, nem mondta be a rádió. Meg annyi minden szépet tettek. Azt már nem tudja mit is, meg neki ebből mi a haszna. Arról meg ne is kérdezzük az átlagembert, hogy mi a FIDESZ programja, mert arra még Orbán Viktor sem tudna érdemlegesen válaszolni.

 

Ennyit az egyenlő tájékoztatásról és a sajtószabadságról.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 1 =