Honnan jöttek ezek a magyar állampolgárok?

alien idegen foldonkivuli

Az MSZMP utódpártjaiban lévő emberek időről időre bebizonyítják, hogy gyűlölik a magyarokat, gyűlölik Magyarországot, és a magyarok egész történelmét. Gondoljunk csak Gyurcsány Ferenc kijelentéseire, melyben burkoltan azt fejtegette, hogy Magyarországot eltörölné a térképről (link) . Vagy épp amikor azzal kampányolt a haverjaival (Szondi Miklós, Szakács Gáborral) együtt, hogy el kellene tüntetni a rovásírástáblákat.

2014-ben az egész baloldali összeborulás, kampányolt azzal, hogy átalakítanák az oktatási rendszert. Eltüntetnék a hit és erkölcs oktatást, valamint száműznék a tantervből Wass Albertet és Nyirő Józsefet.

De hallottunk például Juhászné Lévai Katalin-tól olyat is, hogy az Árpádsávos zászlókat végleg száműzni kellene a közterekről és a közéletből.

Most Komássy Ákos, a Józsefvárosi MSZP elnöke tett olyan kijelentéseket, amellyel ismét a magyarság történelmét és jelenét tiporja sárba. Kifogásolta, hogy a Jobbik miért állíthatott fel kettős kereszteket a Kálvária téren. Azt a kettős keresztet, amely a jelenlegi hivatalos Magyarország címerében is megtalálható.

 

magyar cimer

Komássy Ákos azzal érvelt, hogy a kettős keresztet a Jobbik pártszimbólumként használja. Na bumm. És akkor mi van? Egy ősi magyar szimbólumot használni pártszimbólumnak még mindig szerencsésebb, mint egy narancsot,
vagy egy szegfűt. Mellesleg szinte alig találni már olyan települést, ahol ilyen kettős kereszt ne lenne.

Sorolhatnánk az eseteket, amikor ezek a sehonnai hontalan senkiháziak a kommunista rendszert idézve, mindenáron el akarják törölni a magyarságunkat, a múltunkat, az emlékeinket. Teljesen mindegy, hogy MSZMP, MSZP, SZDSZ, DK, vagy akármi pártról beszélünk, aminek a kommunista rendszervez valaha valami köze is volt, azt sajnos a kommunista eszme megfertőzte, s ezek az emberek tovább fertőzik a nemzetet és a világot.

A PÁRT papíron feloszlott, de az ideológia maradt.

Ezt kellett volna kiirtani 1989-90-ben. Fel kellett volna lógatni az összes akkori politikust és vezetőt. Tiszta lappal kellett volna indítani. Anno örültek, hogy puskalövés nélküli forradalmat csináltak, de mára világos lett, hogy ez hiba volt. Igen is kellett volna egy forradalom, amely végleg száműzte volna ezeket magyarellenes erőket.

Soha nem fogom megérteni, hogyan lehetett megengedni bárhol a világon is, hogy ezek a kommunisták gyökeret verjenek. Mindenhol, ahol csak hatalomra jutottak ott romboltak, nem csak nálunk. Nekik nincs vallásuk, nincs hitük, nincs hazájuk, így nem is lehet hazaszeretetük. A kommunistákat csak a hatalom érdekli, minden egyéb másodlagos. Jó lenne megtudni, hol tenyésztik őket, és lecsapni a keltető gépre, mert bár most úgy tűnik, hogy vissza lettek szorítva, de azt azért senki se feledje, hogy a Fidesz vezetősége is a kommunista rendszerben élt, tanult, diplomázott. Ha valaki ott főiskolát egyetemet végzett, ahhoz azért kicsit simulni kellett a rendszerhez.

Úgyhogy csak óvatosan tegyük a voksunkat egy egy ember mellé. Mert lehet, hogy nagy nemzeti megmentőnek mondja magát, de lehet a párnája alatt még ott lapul Tudományos szocializmus című könyve, melyből az egyetemen anno vizsgázni kellett.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 3 =