Heti abszurd: illegális bevándorlók jogaiért tüntettek Budapesten

bevandorlok jogaiert tuntetnek 01

Kedden néhány száz unatkozó liberális gyűlt össze a fővárosban, hogy tiltakozzanak a kormány illegális bevándorlókkal szemben tanúsított politikája ellen, illetve szociális bérlakásokat követeljenek az illegális bevándorlóknak.

illegalis bevandorlok jogaiert tuntetnek 01
Nem hát, de majd ha éhesek meg szomjasak lesznek…

Az EU eleinte még arról beszélt, hogy a menekült kérdést közösen kell megoldani az Uniónak. Kvóta rendszert emlegettek. Most azonban fordult a kocka. Belátták és ki is jelentették, hogy az EU tagállamai nem tudják kezelni a menekült áradat miatt kialakult helyzetet. Olyan sok a menekült és az illegális bevándorló, hogy ezzel már nem tudnak mit kezdeni.

Az idei évben Magyarországon eddig 43
ezer menedékkérelmet nyújtottak be. Lássuk be ez egy kicsit magas szám. És akkor ezek csak azok az emberek, akik hivatalosan itt vannak. A valós bevándorlók száma ennél jóval több lehet.

Ami kiveri a biztosítékot

Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy bevándorlókat tudjon befogadni. Sem legálisat, sem illegálisat. Ebből az országból is elvándoroltak az emberek, mert itthon nem tudtak megélni. Van munkanélküliség is, ami azért van, mert több az ember, mint a munka. Erre ide jön még több ember. És vannak elmebeteg csoportok, akik ezt a folyamatot támogatják. Sőt! A bevándorlóknak jogokat követelnek, megélhetést, otthont. És kik is ezek a csoportok? Ultra liberálisok, homoszexuálisok és idegenek.

bevandorlok jogaiert tuntetnek 02
Az aberráltak minden mellett kiállnak, ami nem normális

Na most akkor álljunk meg egy kicsit!

Addig ne akarjunk mi idegeneket etetni, eltartani és nekik otthont adni, amíg:

  • a magyarok százezrével hagyják el a hazájukat, mert itt nem lehet megélni, az itthon maradottak többsége is csak nyomorog, hónapról hónapra él
  • van olyan magyar gyermek, akinek nem jut elég ennivaló az tányérjára, főtt ételt csak óvodában, iskolában lát
  • vannak munkanélküliek, hajléktalanok

Aki szeretne illegális bevándorlókat eltartani, az megteheti azt a saját pénzén, a saját otthonában, és így annyi menekültet tarthat el amennyit nem szégyell. A kedves liberálisoknak üzenem, hogy ne más nemi szervével verjék a csalánt.

bevandorlok jogaiert tuntetnek 03
Hittan órán ilyet mi nem tanultunk

A rendezők nem is magyarok voltak?

Az meg csak hab a tortán, hogy a rendezők nem is magyarok voltak. Még csak magyarul sem tudtak. Ez a pofátlanság teteje, hogy egy idegen ide jön tüntetni a kormány ellen. Hol volt a rendőrség? Ki adott erre engedélyt? Miért nem verték őket szét? Itt kérem már mindent lehet?

Az idiotizmus ellen keményebben kellene fellépni, ha már annyira nemzeti gondolkodású a kormány (ez itt a vicc helye volt). A bevándorlók ne a magyar emberek elől vegyék el a megélhetés lehetőségét, legyen az munka, otthon, vagy étel. Aki úgy gondolja, hogy előbb kell támogatni egy illegális bevándorlót, mint a honfitársait, az hazaárulást követ el, nemzetellenes és ebben az országban nincs keresnivalója!

Egy nagy népet már befogadtunk 700 évvel ezelőtt.

Nem kellene másokat befogadni, hiszen még ők sem tudtak beilleszkedni (nem is fognak). Ezt kormány oldalról is megerősítették: „A roma integráció fontosabb, mint a bevándorlók kérdése.” Ezzel pontot is tettünk az ügy végére. A kormány egy tutyi-mutyi. A halandzsa megy, semmi más. Talán követni kellene az USA politikáját az illegális bevándorlókkal kapcsolatban. Ők egy nap után hazaküldik az illegális bevándorlókat. Mi meg babusgatjuk őket.

 

Forrás: http://www.deres.tv/20150520/illegalis-bevandorlok-jogaiert-tuntettek-budapesten-video-galeria (szerk: a link már nem él)

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − hét =