Eső miatt sok helyen megállt az élet Budapesten

eso miatt aramszunet bank zarva

A napokban hatalmas zivatarok voltak Budapesten. Rövid idő alatt nagyon sok eső leesett. Egy Budapest melletti településen nyaralunk családommal. Minket nem zavar az eső, mert amilyen gyorsan jön olyan gyorsan távozik is. Sajnos a nyaralásunk alatt kellett volna egy hivatalos banki ügyet elintéznem. Telefonon lebeszéltem a bankkal, hogy az iratokat a Blaha Lujza téri Raiffeisen bankba továbbítsák. Délután értem oda és a bank zárva volt. Ez a látvány fogadott:

eso miatt aramszunet bank zarva

Tisztelt Ügyfeleink!

Elnézésüket kérjük, de áramszünet miatt a fiók és az ATM bizonytalan ideig nem üzemel. A közelben található fiókjaink: Oktogonnál, József krt. – Üllői út sarka, Ferenciek tere.

Szíves megértésüket köszönjük!

Raiffeisen Bank

 

Az Blaha Lujza téri aluljáró délután kettőkor még kacsaúsztató volt. Egy brigád terelgette a vizet a lefolyók felé. Az aluljáróban világítás nem volt, de furcsa mód az ott lévő üzletek működtek. Valószínű ők máshonnan kapják az áramot. Több kereszteződésben rendőr irányította a forgalmat, mert nem működtek a lámpák sem.

Másnap még tettünk egy próbát, de akkor is zárva volt a bank. Gondolom nem sikerült az elektromos hálózatot rendbe hozni.

Lám, van még mit tanulni az embernek. A természet sokkal nagyobb úr. Esik egy kis eső és megbénul néhány postahivatal, bank, közlekedési lámpa és még ki tudja mi nem.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − öt =