A magyar ember turista szerető

A magyar ember szereti a turistát, mert a turista finom. De van olyan turista, aki nem ehető, viszont van pénze. A magyar ember azt a turistát is szereti. Ha nyitott szemmel jár az ember sok érdekességet láthat. Így történt ez velem vasárnap Szombathelyen a vasútállomásnál.

Megálltam kocsival a gyalogos átkelőhelynél, hogy átengedjem a gyalogosokat. Kettő férfi, egy nagy darab fehér pasas és egy éjfekete néger sétált át lassan előttem. Majd megálltak az út szélén, nem léptek fel a járdára. Nem akartam addig elindulni míg fel nem lépnek, mert amilyen szerencsés vagyok látja egy rendőr és ilyen hülyeség miatt büntet meg. Szerencsémre egy érdekes jelenetnek lehettem tanúja.

A 2 pasast egy jól öltözött fehér nő várta a járdán. A nő egy kicsit pökhendin, flegmán állt és nézett a férfiakra. Senki nem szólt semmit. Se egy köszönés, se egy fejbiccentés. A fehér pasas nemzetközi jelzéssel mutatott a négernek, hogy a pénzt adja neki oda. A néger a zsebéből elővett egy köteg pénzt és nekiállt keresgélni a kötegben. A nőnek majdnem kiesett a szeme, úgy nézte a néger kezében a pénzköteget. A néger pasas átadta a leszámolt pénzt a fehér pasasnak, de ekkor már én is elindultam tovább a dolgomra.

fekete pasas penzt feher turista

Nem vártam meg míg a fehér pasas nyugtát, vagy számlát (sic!) ad a négernek. Bár a helyzet egyértelmű volt számomra azok után, amiket a hírekben hallani manapság, de mindenki vonja le maga a következtetést.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − kettő =