Akár fel is akaszthatod magad!

akar fel is akaszthatod magad

Az állami földek kiárusítása nem kavart akkora port a médiában, mint az illegális bevándorlás. Persze furcsa is lett volna, mivel ez egy szégyentejes mutatvány az állam részéről. Az kapja a födet, aki a legtöbbet fizeti. Az tudja a legtöbbet fizetni, aki a legjobban kizsákmányolja a födet. Valamint az, aki nagyon tehetős, tehát mondhatni semmi szüksége még több földre. Az akinek szüksége lenne, ahhoz, hogy a családját eltartsa és elássa egészséges élelemmel, az biztosan annyira szegény, hogy nem jut földhöz.

Aztán jönnek ezek a hazaárulók, olyannal, hogy Uniós szabályozás így meg úgy és a földek 20 %-át külföldi kézbe adják majd. Nagyjából 70 ezer hektár kerülhet most idegen kézbe. Akár egész megyék is. De nem csak földeket, hanem akár közutakat is megvehetnek egyesek, mert igen, ebben az országban ezt is meg lehet tenni. Aztán rárakni egy sorompót, vagy kitenni a magánút táblát. Senki se csodálkozzon, mert előfordulhat, hogy reggel még elmegy otthonról, délutánra meg már lezárták az utcát, ahol akik, csak mert valaki megvette. Jó esetben pénzért bemehet a saját utcájába.

ut lezerva vege

De ez ne legyen elég! Itt az újabb nagy ötlet.

Adjuk el az állami erdőket is!

Szuper! Se földünk, se erdőnk nem lesz. Ó! Szerinted túl drasztikus vagyok? Mert egy csomó föld és erdő marad még?

Ember! Akkor most jól figyelj, ha szereted a gyereked! A szántóföldeket teljesen tönkretették az elmebeteg gazdálkodással. Annak annyi. Semmi sem fog változni, mert senki nem szól a nagy és okos gazdáknak, hogy tönkreteszik a földet. És ha szólna is, akkor sem változtatnának a gyilkos terveiken, mert ők szentül meg vannak győződve, hogy amit csinálnak az jó. Nos, ha sivatagot akarnak csinálni, akkor pont jó irányba haladnak.

És ti mit csináltok? Kivágjátok az erdőket újat meg nem ültettek. Ki se kellene vágni! Nem szabadna! Ha elégeted a fát, akkor elveszed a természettől, kiveszed a körforgásból és megölsz több milliárd életet. Ha kivágod az erdőt, akkor nem fog esni eső és sivatag lesz. Egyébként hallottál a fotoszintézisről? Ha nem jutna eszedbe, akkor röviden annyi, hogy a növények a szén-dioxidot felveszik, feldolgozzák és oxigént bocsájtanak ki. Ha kivágod a fát, akkor nem lesz, ami oxigént csináljon, a hab a tortán, hogy el is égeted és plusz szén-dioxidot csinálsz, amit nem lesz ami vissza alakítson. Azt is részletezzem, hogy miért kell oxigén?

Összefoglalva

A földek és erdők magánkézbe egy részük külföldi kézbe kerül. Lássuk be, hogy egy idő után majd külföldinek adják el a földeket, mert jó pénzt adnak érte. Folyománya, hogy előbb vagy utóbb nem marad olyan föld, mire törvényesen ráléphetnél. Oda jutunk ahova az indiánok, csak minket nem háborúban öldösnek le, hanem vagy éhen halunk, vagy elmenekülünk. Aki marad, azt majd törvénnyel kényszerítik rezervátumba.

akar fel is akaszthatod magad

Akár fel is akaszthatod magad!

Ha lógsz, akkor

  • nem taposol idegen földet
  • nem követsz el birtokháborítást
  • nem kell adót/vámot fizetned, hogy rálépj a földre

Ha meghalsz, akkor nem lesznek utódaid, kiknek így nem kell egy sivatag közepén éhezni és szenvedni az oxigén hiánytól.

Felakaszthatod magad, de tehetsz ezek ellen. El kell zavarni ezeket a mocskokat, akik szétrabolják az országot és kizsákmányolják a természeti erőforrásokat! Meg kell állítani a folyamatot, hogy egy élhetetlen sivatag legyen ebből az egykoron erdős, mocsaras Kárpát-medencéből. Nem magunk miatt, hanem a gyerekeink és unokáink miatt. Mi csak bérlők vagyunk a Földön. És higgyétek el, ha leéljük ezt a bérleményt, akkor a Tulajdonos kipenderít minket innen.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 10 =