Robbantottak – ideje megszokni, vagy megszökni

Megint egy terrortámadás, ezúttal Brüsszelben robbantottak. Kicsit talán erős megemészteni, de van egy rossz hírem kedves olvasó. Ennél csak rosszabb lesz. Minden európainak üzenem, hogy ez csak a kezdet.

Negatív vagyok? Akkor ezt tessék az áldozatoknak és a hozzátartozóiknak mondani. Ja persze, ők vigasztalódhatnak a három napos országos gyásszal. Biztos sokkal jobb így. Nem tudom mit csodálkozik a fehér ember. Leigázta az egész világot. Fegyvereket gyártott, amit eladott azoknak az ebereknek, akiket leigázott és most meg csodálkoznak, hogy ezek az emberek ellenük használják a saját fegyvereiket. Talán ha krumplit vagy répát ültettek volna fegyvergyártás helyett, akkor nem ölnék halomra egymást az emberek tankokkal, lőfegyverekkel, bombákkal. De egyenlőre csak olajat öntünk a tűzre.

A szabadságot rég elfelejthetjük itt Európában.

Réges-rég  már csak rabok vagyunk, a rendszer rabjai. A rendszer pedig nem enged egy könnyen. Ha szabadulni akarsz, akkor lázadó, anarchista, terrorista, vagy épp náci leszel. De amíg a honfitársainkat börtönbe zártuk, törvényeket hoztunk arra, hogy engedély nélkül még az orrát sem túrhatja senki, megfigyeltük honfitársainkat kamerákkal, arra köteleztük, hogy bankszámlájuk legyen és az összes pénzügyi tranzakciójukat felügyelni tudjuk, amihez nagy segítséget nyújtanak a pontgyűjtő kártyák is, addig a külföldieket, idegeneket, bevándorlókat különleges jogokkal ruháztuk fel, akik csinálhatnak amit akarnak, igazolvány nélkül lébecolhatnak, sétálhatnak az autópályán, kirabolhatnak időseket, megerőszakolhatnak nőket, és nem utolsó sorban pénzhez juthatnak csak mert „menekültek”.

Hóhér
Megvendégeltük a saját hóhérunkat, és értetlenkedünk, hogy mégiscsak végrehajtja az ítéletet.

Vannak kutyáink. A kan kutyák mániája, hogy jelölgetnek. Ha egyik kan kutya vizel, akkor a többi is ugyan oda pisil, mintegy felülírva a előtte pisilő kutya vizeletét. Kicsit úgy érzem, hogy itt is valami hasonló történik. Az európai ember körbevizelte a területét. Kihipózta és mindenre szabályt épített és mindennek úgy kell történnie, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. De most úgy tűnik, hogy rápisiltek a területünkre. Az agresszióra pedig agresszió a válasz.

Pisilő kutya

Mostantól az is retteghet, aki egy légynek sem ártana. Őt is még jobban majd megfigyelik, még több kamera lesz, még több lehallgatás, még több nyomkövetés, még több törvény. De a vetetők rosszul cselekednek. Egy rossz helyzetet rossz eszközökkel akarnak megoldani. Így nem lehet jól csinálni semmit sem. Ahelyett, hogy átgondolnák alapjaitól az egész rendszer működését, csak a rossz rendszert erősítik meg további rossz elemekkel. A vége pedig az lesz, hogy Európa a saját őslakosai számára élhetetlen lesz a saját vezetőinek ostobasága miatt, s bekövetkezik egy újabb népvándorlás, mégpedig a fehér emberé.

De kérdem én: Mi hova menjünk?

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × négy =