Betegséggyárak

A egészség a legfontosabb minden faj számára, kivéve az embert. Rockefeller felismerte, hogy a betegségből óriási hasznot húzhat, ezért megalapította a gyógyszergyártó birodalmát és az azt kiszolgáló orvosképzést is. Gyakorlatilag betegséggyárakat hozott létre és azóta az egészségügy csak egy szépen csengő szó lett, melyet kifordítva én csak betegségügynek hívok.

A XX. században szinte minden nagyobb betegséget és járványt sikerült legyűrnie az embereknek. Szinte mindenre találtak gyógymódot. Ebben már nem volt üzlet. Ha kevesebb a beteg, akkor a gyógyszergyárak nem hozzák a várt profitot és nem tudnak megfelelni az gazdasági szakemberek elmebeteg elméletének a profitnövekedésnek. Az utóbbi évtizedekben tehát még több betegséggyárat kellett létrehozni. Új betegségeket kellett kitalálni, hogy az üzlet pörögjön. Természetesen mindenre van csoda pirula. A kereskedelmi televíziók is nagy segítséget nyújtanak a betegségügynek. Nincs olyan reklámblokk, amiben ne találkoznék legalább egy betegségreklámmal, amiben azt sugallják, hogy valami bajom van, de természetesen ne aggódjak, mert a gyógyszertárban kapok erre pirulát.

Sorolhatnám hosszasan ezeket a kitalált „betegségeket”, de sajnos van rosszabb, ami miatt most szót kell emelnünk. A gyógyszergyárak erkölcstelenek és a profit miatt képesek mindenre.  Az utóbbi másfél évtizedben minden évben más járvány ütötte fel a fejét. Természetesen mindenre kapható volt védőoltás. Ha valakinek ez nem lenne elég, akkor jöjjön az összeesküvés elmélet! A gyógyszergyárak találtak egy újabb betegséggyárat mégpedig a gyermekek által alkotott közösségeket, óvodát és iskolát.

Azt mondják, hogy a kisgyerekek könnyebben elkapják a betegségeket, mint a felnőttek, mert az immunrendszerük nem fejlődött ki még. Ez egy hazugság. Az ember immunrendszere három éves korára teljesen kialakul. Mégis, míg a gyerekek óvodások hajlamosak ugyan azt a betegséget többször elkapni. És ami ennél is érdekesebb, hogy a betegséget hazacipelve az elméletileg erős immunrendszerű nagyobb testvéreket és felnőtteket is megfertőzi az a betegség, amin ők elméletben átestek.

Adott tehát a kérdés, hogy egy felnőtt, hogyan kaphat el egy olyan betegséget – esetenként erősebb tünetekkel -, mint egy gyerek, amit elvileg gyerekkorban már megkapott, és immunisnak kellene lenni iránta.

A válasz egyszerű. Egy gondos szülő a gyereke táplálkozására jobban odafigyel, több gyümölcsöt és változatosabban, rendszeresebben eszik a gyerek, mint saját maga. Egy gyerek jó esetben úgy születik, hogy hibátlan az immunrendszere, mert még nem mérgezte magát mindenféle mesterséges ételpótló szarokkal, vegyszerekkel, drogokkal. Egy felnőtt 20-30 év alatt már gyakorlatilag megölte magát a sok méreggel, de a szervezete még tartja magát, mert mindenáron életben akar maradni. Egy gyerek a legtöbb esetben könnyebben legyűri a betegséget, mint a szülei. A szülők pedig azért nem immunisak, mert még nem találkoztak azzal a betegséggel.

  • Miért mindig az óvodából indulnak ki a járványok?
  • És ezek honnan jönnek?
  • Miért keletkezik minden évben valami új betegség?

Olyan betegségeket, fertőzéseket kapnak el ezek a gyerekek, amik korábban nem léteztek. A válasz elkeserítő, de egyértelmű. Nem a 70 éves Mari néni kotyvasztja a sparhelten a konyhájában, hanem gyógyszergyárak profitszerzési céllal csinálják, hogy aztán megmentőként előrelépjenek:

pirula

Nyugodjanak meg! Mindenre van pirula, mindenre van védőoltás!

Saját tapasztalatunk van olyan óvodáról, ahova nem hátrányos helyzetű gyerekek járnak, így az alapvető higiéniával nem lehet baj, ugyan ezek a problémák jelen vannak. Egyik gyermekünk az óvoda első évében egy hetet oviban két hetet otthon töltött betegen. Kétszer ugyan az a betegség nem nagyon szokta ledönteni az embert, tehát ebből következik, hogy különböző betegségeket kapott el. Amióta nem ovisok a lányok, azóta itthon a kisfiunk sem betegeskedik annyit, mint előtte. Senki ne akarja azzal magyarázni a dolgot, hogy az iskola más, mint az óvoda. Egy nyár alatt annyit nem fejlődik az immunrendszer. Az otthon található baktériumokra és vírusokra pedig már az első pár évben immunisak lesznek a gyerekek. Otthonról senki nem visz közösségbe betegséget. Tehát a betegség a közösségben keletkezik. De ez nem olyan dolog, ami csak úgy jön a semmiből. Minden jön valahonnan.

Mondjuk ki nyíltan, hogy szándékosan fertőznek meg minket, amihez a rendszer is asszisztál. Mindent rá akarnak erőszakolni az emberekre:

  • Kötelező védőoltások
  • Kötelező óvoda
  • Kötelező iskola
  • Kötelező dolgozni

Az ajánlott védőoltásokról pedig úgy beszélnek, hogy lelkiismeret furdalása legyen annak, aki nem adatja be a gyerekének. Egyszerűen nem rendelkezhetsz a saját életed felől úgy ahogy a szíved diktálja. A betegségügy terén is egy rabszolga vagy. Nincs két egyforma ember, de az orvosok mindenkit ugyan azzal a módszerrel akarnak meggyógyítani, míg egy népgyógyász, természetgyógyász, sámán, vagy varázsló, valóban törődik veled és úgy fog meggyógyítani, ahogy neked az a legjobb.

Nincs két egyforma ember és ezért nincs két egyforma gyógymód sem.

Nem a felnőttektől kell tanulnunk, hanem a gyerekektől. Egy gyerekben még működnek az ösztönök, de mi felnőttek kiöljük belőlük. Kötelezzük őket mindenre, olyanra is, amit nagyon nem akarnak megtenni. Aztán egyszer csak megtörnek. Az agyuk küzd, de feladja és az ösztönöket felcseréli a megfelelési kényszernek. És itt a vége, fuss el véle. Elfelejtik, hogy mi az ami jó nekik. És azt akarják, ami a szülő, óvónő, tanár, orvost, főnök, rendszer követelményeit kielégíti.

Egy egyszerű példa:

Észrevettem a fiamon, szag alapján eldönti, hogy kell-e neki valami étel vagy sem. Szoktam gyógyteákat készíteni. Ha zsályát is tettem a teába, akkor elég volt megszagolnia és nem akarta meginni. Pedig a zsálya megfázásos, köhögéses nyavalyáknál segít, de ő érzi és tudja, hogy az nem jó neki. így ha neki adok gyógyteát, akkor kihagyom belőle a zsályát. Csak egy apró odafigyelés az egész. Nem kell aggódni kedves szülők, a kisgyerekek még tudják, hogy mi a jó nekik és mi nem. Például ha igazán betegek, akkor elfekszenek és alszanak.

És mi a helyzet a felnőttekkel?

Mennek dolgozni, táppénz helyett, különben az éhbért sem kapják meg, rosszabb esetben ki is rúghatják őket. Ezért inkább betegen felszállnak a buszra vonatra és teleköhögik azt, hogy aki addig egészséges volt az se maradjon ki a „jóból”. Így a tömegközlekedés is egy jó betegséggyár, olyan mint egy elosztó központ. Dolgozni kötelező, mert erre tanított a rendszer, nem pedig arra, hogy hogyan gondoskodj magadról. A függés az, amit az emberbe már jó korán belevernek, hiszen ha függsz, akkor kiszolgáltatott vagy és bármit megtehetnek veled. És te meg is teszed, azt amit elvár tőled a rendszer. A legtöbben pont annyi bért kapnak, hogy ne haljanak éhen és másnap is be tudjanak menni dolgozni. De ez az egészséghez kevés.

Itt az ideje eldönteni, hogy meddig szeretnéd ezt a rendszert szolgálni. Meddig akarsz részt venni a betegséggyárak kísérleteiben. És meddig akarod pénzzel tömni azokat, akik megbetegítenek.

Ha beteg vagy, akkor az azért van, mert rossz úton jársz, valamit nem jól csinálsz.

Az emberiség több millió évig megvolt védőoltások és gyógyszerek nélkül.

A kockázatokról és mellékhatásokról pedig kérdezze meg a kezelőorvosát és a gyógyszerészét.

 

Kapcsolódó cikkek:

Rettegjetek, mert jön a járvány

A teremtés koronája

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

2 thoughts on “Betegséggyárak

  1. Én már évek óta csak gyógynövényeket használok. Pajzsmirigyrák miatt kivették a pajzsmirigyemet, de az utókezelések helyett én a gyógynövényeket választottam. Sikerrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − 9 =