„Még kér a nép!” – László Attila nyílt levele Orosháza hivatalnokainak

Ezúton kérem az illetékes szerveket, hogy minden törvényes eszközzel és törvény adta lehetőségükkel állítsák meg azokat a drámai és tragikus folyamatokat, amelyek a Dél-békési térség tisztes állampolgárainak a nyugodt hétköznapjait veszélyeztetik!

A mai nap folyamán egy újabb könyörgő hangú és zokogó idős hölgy keresett meg, végső kétségbeesésében.

Nem tudhatom az önök lelkiismeretét, hogyan érinti meg, amikor tisztességben megőszült emberekre szabadítják rá azokat a lényeket, akik a legalapvetőbb társadalmi együttélési minimumot is képtelenek magukkal hordozni.

Mivel tudják azt megindokolni, hogy több helyi lakosnak, Orosháza belvárosában a mindennapi fenyegetettség és lelki terror árnyékában kell az önök tehetetlenségének következtében élniük?

Mi az oka annak, hogy az Orosháza, Könd utca 34. szám alatt élő lakástulajdonosoknak a mindennapi életveszélyes fenyegetettség, köpedék és emberi ürülék jut osztályrészül a nyugodt, békés öregkor helyett?

Hogyan számolnak el lelkiismeretükkel azért, hogy célirányosan Tótkomlósra, vagy akár Orosházára is a beilleszkedésre és az emberi együttélésre teljesen alkalmatlan, egyedeket telepítik le, Észak-kelet Magyarországból?

Megkockáztatom, hogy több tízezer Dél-békési tisztes állampolgár osztja azon nézetemet, hogy meg kell állítani a térség irányított etnikai átalakításának a folyamatát.

Tisztában vagyok a Magyar lakosság népesség csökkenésével, de akkor sem kérünk a sáskajárásból! Tisztességes munkából élni és a térségért is tenni akaró állampolgárokat csábítsanak a térségbe. Azokat segítsék lakhatási segítségnyújtással, akik dolgozni akarnak és letettek már valamit az asztalra! Az elkorcsosult, torz lelkületű, beilleszkedni képtelen és a szakadozó szociális hálón csüngő, antiszociális tenyészetre semmi szükségünk nincsen!

A térség lakosai békét és nyugalmat akarnak és önöknek ezt kötelességük számukra biztosítani!

Mondjam!!!
Dolgozzanak végre és lássanak túl a hivatalok falain! Alkalmazzák a törvényeket és a jogszabályokat, mindenkivel szemben, egyformán!

Kérdem, hogyan tudják éjszaka nyugodtan álomra hajtani a fejüket ameddig egy tisztességben megőszült honfitársunk is retteg a saját otthonában az önök tehetetlensége, lelketlensége miatt?

Eljátsszuk megint az „olajos szállót”? Intézkedünk majd, meg dolgozunk valamit, mikor már szorongat a nyilvánosság? Csak így működik önöknél a rendszer?

Sok a kérdés, de nagyon várjuk rá a választ! A tettek mezején!

Ne feledjék! Orosháza, Könd utca 34. Ott már régóta várják a segítséget!

„Még kér a nép”!

László Attila

mom altal vedett meg ker a nep

Forrás: Facebook

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + tizenhat =