Beindult a Facebook cenzúra Melinda Gates nyomására

facebook cenzura censored

Ma reggelre a Facebook három, nagy támogatottságú, a fősodrattal szembe menő oldalt törölt. Az Apaszív egyesület, Dr. Lenkei Gábor és a Normális élethez ragaszkodók csoportját érte el eddig a közösségi oldal cenzúrája. Hogy miért épp most, azon sem kell sokat morfondírozni. 

Melinda Gates 2020.09.15-én az HBO-nak adott interjúban a következőket mondta:

„Ideje lesz számolni a közösségi média szerepével a dezinformáció terjesztésében.”

„Őszintén szólva kiábrándító, amikor a dezinformációnál azt a vitriolszintet látod, amelyről tudod, hogy nem igaz.”

„A társadalomnak el kell kezdenie a közösségi média társaságainak számonkérését az ilyen dezinformáció elterjedésének elősegítésében betöltött szerepükért.”

Az eredeti cikk itt található:

https://www.axios.com/melinda-gates-coronavirus-social-media-aab1ded6-a7b1-4b2c-98dc-b8ee9728998c.html

Bill és Melinda Gates egyértelműen a technológia hívei. Nem utolsó sorban szorgalmazzák, erőltetik, támogatják a világoltást és a transzhumanizmust. Nem csoda, hogy szúrja a szemüket, ha egyre több emberhez jutnak el a olyan információk, melyek hatására elkezdenek gondolkozni tömegek. Nagyon sokan oltásellenesek, azon belül is világoltás ellenesek lettek. Nem kérnek továbbá a társadalom megosztásából, a hatalom dezinformációiból, az értelmetlen intézkedésekből, az emberek zaklatásából, ami legújabban átterjedt a gyermekekre is.

A fent említett embereket nevezik összeesküvés elmélet hívőknek. Pedig ők egyszerűen csak nem kérnek a rendszer marhaságaiból, sőt a rendszerből sem. Egy nyugodt normális cseszegetés mentes életet akarnak biztosítani a családjuknak, a gyermekeiknek pedig egy boldog szabad életet.

Most még csak a közösségi médiában cenzúráznak és törölnek tartalmakat, oldalakat, csoportokat. Természetesen ezekből lehet újat csinálni, de előbb vagy utóbb hoznak törvényt arra is, hogy büntetést, esetleg börtönt kap valaki, mert más a véleménye, mint a világ vezetőinek.

Törölhetik az egész internetet is. Azonban a tudást a fejből még nem tudják törölni. Azért még, mert nem sokára az is eljön. Késztetést sem fog senki sem érezni, hogy valamit másképp gondoljon, mint ahogy programozták.

Összeesküvés elmélet? Mondd csak nyugodtan és dugd a fejed a homokba. Olyan ez a rendszer, mint a drog. Ha átadod magad neki, olyan jól érzed magad, hogy a valóság már nem is kell. Jobb egy álomvilágban lenni, mert a valóság és az igazság egy nehezen emészthető szörnyű dolog.

Remélem, hogy azok az emberek akiket most cenzúráztak nem adják fel!

Erőt, hitet, kitartást kívánok a munkájukhoz!

Mindenkihez szólok! Ne hagyjátok magatokat megfélemlíteni!

Mindenki megkapta a bizonyítékot, hogy igazuk volt azoknak, akiket összeesküvés elmélet gyártónak, hívőnek mondanak. A cenzúra a bizonyíték. Ahogy a közmondás is mondja:

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.

Emberek, ébredjetek és ne csak szellőként, hanem viharként tomboljatok, és gyökerestül tépjétek ki azokat a fákat, melyeket a mi bitónknak szántak!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 9 =