Állapotos nőt bántalmaztak a rendőrök Ausztráliában

ausztralia allapotos rendorseg letartoztatas

Ausztrália, Victoria államban a tengerparton sétáló állapotos nőt tartóztattak le brutális módon a rendőrök. A rendőrök elmondása szerint, a nő bűne annyi volt, hogy az otthonától messzebb ment, mint 5 km, valamint nem tudta igazolni magát és állítólag ellenséges is volt.

Amikor ezt a felvételt láttam, sírva fakadtam. Bántalmazni egy áldott állapotban lévő nőt, az túlmegy minden emberi határon. Kerestem, de nem találtam a magyar nyelvben szavakat erre a bűnre. 

Gyalázat, lelketlenség, kegyetlenség, szégyen.

Azok a lelketlen emberek, akik ilyen dolgokat tesznek a törvény nevében vajon nyugodtan hajtják este a párnára a fejüket? 

Ha egy ilyen intézkedés miatt elmegy a baba, akkor azt a gyilkosságot, hogyan könyvelik el magukban?

Az életnek nincs tisztelete. 

Az állam számára mi nem emberek vagyunk. Humán erőforrás, rabszolga, fogyasztó, adózó személy, alkalmanként kísérleti nyúl, leírható veszteség, feláldozható személy, egy leltári számmal ellátott tulajdon. 

Mindenki az állam tulajdona. Azt csinálnak veled, amit csak akarnak. Az állam szemében minden vagy, csak ember nem.

Ez a nő csak egy példa. Számtalan ilyen történik a mai napig a világban, csak nem mindegyik jut az emberek tudomására. Lehet dühöngeni, meg reménykedni, meg köpdösni, átkozódni. Ezeknek semmi értelme. Az emberek körben álltak, többen voltak, mint a rendőrök. Senki nem segített. Ha te ide jutsz rajtad sem fog senki sem segíteni. Végignézik kameráznak és felkerülsz a netre, majd mindenki rajtad siránkozik kettő napig és feledésbe merül az, hogy ez veled is megtörtént. Itt tartunk ma. Szégyen.

Forrás: https://www.rt.com/news/502490-australia-pregnant-woman-arrest-beach/

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − kettő =