Mentsük meg a gyermekeinket!

mentsuk meg gyermekeket

2020-ban ezt művelte az emberiség a saját gyermekeivel, utódaival, a következő generációval. Az apró ártatlan lelkeket veszélyforrásnak kiáltották ki. Elszeparálták, fertőtlenítették, maszkolták őket. Ugyan nem nálunk, de előfordult, hogy az iskolákból, óvodákból internáló táborhoz hasonló létesítményeket csináltak. Mára már kiderült, hogy ezeknek az intézkedéseknek semmi köze nem volt a járvány elleni védekezéshez.

El kellett kezdeni megtörni, programozni ezt a generációt. Kitermelt a világ globálisan egy olyan generációt, akik ezeket az elkülönítéseket, távolságtartást, félelmet, bűntudatot természetes velejárójának veszik és ezen nem is akarnak majd változtatni. Ezeket a gyermekeket megfélemlítették, bűntudatot keltettek bennük, mert azt sulykolták beléjük, hogy ők veszélyesek másra nézve, rájuk pedig a többi ember veszélyes. Olyan sérüléseket szenvedtek és fognak is szenvedni ezek a gyerekek, amit senki nem fog helyre hozni. Itt nem egy-két gyermekről van szó, hanem egy egész bolygóról, az emberi fajról.

Ne hogy azt higgye bárki is, hogy 2021-ben majd mindenki úgy tesz, mintha mi se történt volna. Ez még csak a kezdet volt, egy kis ízelítő. A gyermekeink még fognak kapni sokkal több ilyen rossz élményt, sokkal több elmeprogramozást.

Felmerül benned a kérdés, hogy ki a hibás? Te magad, a szomszédod, a másik városban élő, én is. Mindenki beleegyezett ebbe, voltak, akik kikövetelték a járványügyi intézkedéseket. Nézzétek a képeket! Keresgéljetek a neten! Járjatok utána, ha nem hiszitek! Ezt művelték és művelik a szülők a gyerekeikkel, az unokáikkal, utódaikkal, a jövő generációival.

Most fordulj magadba és gondolkozz el azon, hogy ha veled is ezt csinálták volna a gyerekkorodban, majd kiderül, hogy az egész csak átverés volt, az egész csak elmeprogramozás volt, nem védekezés, hanem egy sokkal gonoszabb terv része, akkor mit szólnál?

Mit fogsz majd mondani a felnőtt gyerekednek, unokádnak majd, aki ha egyszer rájön, hogy mit műveltünk velük a semmi miatt?

Mit fogsz mondani neki, hogy ha eléd áll és megvádol, hogy nem tettél ellene semmit, hogy nem védted meg őt?

Mit fogsz mondani te nyugdíjas rendőr, bíró, ügyész, katona majd ha az unokád felébred és megkérdezi tőled, hogy „Papa, te miért nem tettél semmit sem? Miért szolgáltad ki a hatalmat? Miért nem védted meg a hazád? Miért nem védtél meg engem? Miért nem védted meg a jövőt? Miért hagytad, hogy gonosz emberek kirántsák a talajt alólunk? Miért azokat büntetted, akik csak nyugodtan békében szerettek volna élni? Miért nem tartóztattad le és ítélted el azokat, akik minden rosszat ránk kényszerítettek?”

És te egyszerű ember, majd ha eléd áll az unokád, akkor mit fogsz mondani, ha megkérdi, hogy „Miért”?

Nézz magadba! Kezdj el hallgatni a szívedre, a lelkedre, a belső hangodra, a megérzéseidre! Az majd megmondja, hogy mit kell érezned, mit kell gondolnod, mit kell tenned. Naponta állj oda a tükör elé, nézz a saját szemedbe jó mélyen és lásd meg önmagad! Beszélgess el magaddal! Magadnak csak nem fogsz hazudni, vagy ha igen, akkor szégyelld el magad! Pontosan erre jó a tükör, mélyen a saját szemedbe nézel és képtelen leszel hazudni magadnak. Ha mégis, akkor te is olyan beteg vagy, mint azok akik ebbe a „Szép Új Világba” kényszerítenek téged.

Ideje lenne felébredni ebből a rémálomból.

Mentsük meg a gyermekeinket, azok jövőjét, életét!

Minden embertelen, életellenes dologra mondjunk nemet!

Mindenkinek kötelessége megóvni a gyermeke testét, lelkét és szellemét. Nem hozhatnak olyan törvényeket, amelyek bárkinek is árthatnak. Az ilyen törvényeket meg kell tagadni, nemet kell mondani rájuk. 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 13 =