Diszkrimináció – Többlet jogokat kapnak az oltottak

Kezdetét vette az a diszkrimináció, melyről már nagyon sokan figyelmeztették az embereket, hogy meg fog történni. Eddig csak a maszkokkal korlátoztak, most azonban már kilátásba helyezték, hogy az oltott és nem oltott embereket meg fogják különböztetni.

Guyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón elég határozottan kijelentő módban beszélt, de ha csak feltételezés lenne, amit mondott, akkor is tudjuk, hogy eddig is követték a forgatókönyvet, amitől ezek után sem fognak eltérni.

Az oltott emberek és akik igazoltan átestek „A FERTŐZÉSEN” egy védettséget igazoló okiratot, plasztikkártyát kapnak.

Gulyás Gergely kijelentette:

az ő esetükben például majd az este 8 óra utáni kijárási tilalom fenntartásának semmilyen ésszerű indoka nincs és nem lesz

Lényegében nem is az oltott emberek kapnak többlet jogot, hanem az oltatlanoktól veszik el a szabadságukat. Egyelőre csak a kijárási tilalom vonatkozik az oltatlanokra, de jönnek majd a további korlátozások, mint például a munkahelyről, utazásból, boltokból, iskolából, óvodából, hivatalokból, egészségügyi intézményből való kitiltás. 

Akárhogy is, de ez nyíltan diszkrimináció, kényszerítés, zsarolás. Ha én valamit nem akarok megtenni, és emiatt olyan hátrányos élethelyzetbe kényszerítenek, ami veszélyezteti az életem, megélhetésem, szabadságom, egészségem, akkor az kényszerítés. A jogtalanul hatalmon lévő kormány pedig ezeket a bűncselekményeket hivatalból űzi.

Az elmúlt egy évben számtalan bizonyíték született világszerte, hogy egy globális átverés részesei vagyunk. A kormányok ez sohasem fogják beismerni és nem fognak eltérni a forgatókönyvtől, mert az a bukásukat jelentené.

Érdemes lenne ezen a ponton elgondolkozni mindenkinek.

Mi van még abban a forgatókönyvben?

Meddig fognak elmerészkedni a kormányok és milyen megszorításokat vezetnek még be?

Mennyi bizonyíték kell még az embereknek, hogy vannak bizonyos csoportok, akik a népet és annak akaratát semmibe veszik, nem tekintenek még csak embernek sem minket?

A Föld bolygó élőlényeként miért nem rendelkezhetem a saját életem fölött?

Miért van többletjoga az egyik embernek a másikat korlátozni? Neked miért nincs ilyen jogod? 

Mit ígérhettek azoknak a kormányoknak, amelyek ebben a cirkuszban részt vesznek?

Ez a cirkusz nem fog véget érni, amíg az emberek tömegével véget nem vetnek neki.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 3 =