A kondicionálás sikeres volt

elme iranyitas kontrol kondicionalas

Az emberek kondicionálása sikeres volt. Annyira sikeres, hogy a hazugságokkal már nem törődik senki, egyszerűen csak elfogadják. Elfogadják, hiszen mit is tehetnének mást, amikor beléjük verték azt is, hogy védtelenek, gyengék és tudatlanok.

Nem bízhatsz senkiben, mert mindenki potenciális gyilkos, bárki az életedre törhet.
Nem bízhatsz magadban, mert gyenge, védtelen, tehetetlen és kiszolgáltatott vagy.
Csakis és kizárólag külső segítséggel menekülhetsz meg a haláltól, csak külső segítséggel vagy biztonságban.

Belénk verték, azt is már az iskolában, hogy csak a feljebbvalónak lehet igaza és minden nemű engedetlenség büntetéssel jár. A rendszer által előírt szabályoktól eltérni nem szabad. Az emberekkel elhitették az adófizetés létjogosultságát és értelmét. Azért kell adózni, hogy működjön a társadalom és az állam gondoskodni tudjon rólunk. Igaz erre senki nem kérte fel őket és senkinek nincs döntésjoga a születésekor, hogy részt kíván-e venni ebben az őrült mókuskerékben. Egyszerűen csak rákényszeríti a rendszer magát az egyénre. Ráteszi a kezét arra a védtelen újszülöttre.

És miért nem tesznek az emberek ez ellen semmit? Miért hagyják, hogy rabszolgák legyenek?

Hiába érvel valaki logikusan és támasztja alá a mondanivalóját számszerű bizonyítékokkal, falakba ütközik. Az emberek képtelenek felismerni a hazugságot, mert saját lelkükkel már nincs kapcsolatuk. Emiatt szinte lehetetlen felnyitni valaki szemét és meggyőzni egy másik fajta nézőpontról, vagy csak arról, hogy gondolkozzon el azon, amit mondanak neki. Az embereket gyerekkoruk óta kondicionálják, kialakul a fejükben egyfajta világkép. Amikor jön valaki, aki felborítja ezt a világképet és az addig sziklaszilárdan beégett hiedelmeikkel és tudásukkal ellentétes dolgokat mond, akkor az agyuk leblokkol. Az ellentétes információkat mérgezésnek tudja be és úgy védekezik, hogy nem fogadja el azokat.

A rendszernek egyszerű gondolkodású emberek kellenek. Erre van kitalálva az iskola. Az iskola nem fejleszti a gondolkodást, hanem elsorvasztja. Amikor egy ilyen egyszerű halandóval sok adatot osztanak meg, akkor összezavarodik. Az egyszerű embereknek rövid tömör szlogenek kellenek, mert az intellektusuk csak addig ér fel.

Az oltás működik.
Magyarország működik.

Ez érthető egyszerű, igaz semmitmondó. Ha egy átlagembernek felhozzuk a bonyolult (összeadás és kivonás) általános iskolai matekot, hogy bizonyítsuk a kormány hazugságait, akkor összezavarodik.

Azért egy próbát megér, hát matekozzunk.

  • Magyarország népessége kb. 9.7 millió.
  • Magyarországi lakcímmel rendelkeznek: 9.3 millió (2011-es KSH adat). Hogy ebből pontosan mennyien tartózkodnak életvitel szerűen itthon azt csak becsülni lehet.
  • A rendszerváltás óta külföldre kivándoroltak száma: 1.5 millió (nem hivatalos, becsült adat) Hivatalosan nem tudni ezt a számot, mert migrációs és emigrációs statisztikákat 2011 óta nem gyártanak, de az akkori szám 500-600 ezer körül volt.
  • A 1990-2011-ig évente 20-25 ezer ember emigrált és ugyan ennyi migrált. Az Orbán kormány viszont meghozta a kalandvágyat, mert sok hírportál nagyon nagy emigrációról számolt be 2011 után, de konkrét számokat nem tudtak közölni.
  • 1990-2011-ig 500 ezer állampolgárságot adtak ki
  • 2010-2020-ig 1.1 millió állampolgárságot adtak ki. Azonban sok külföldi is megkapta az állampolgárságot, aki nem itt él.

És akkor ehhez még hozzájönne a népességcsökkenés, ami igazából nem jelentkezik, köszönhetően annak, hogy pontosan annyi állampolgárságot adnak ki bevándorlóknak, mint ahányan kivándorolnak és meghalnak.

Ha leegyszerűsítjük, akkor:

  • 1.5 millió kivándorlóval és 600 ezer bevándorlóval számolva marad 8.8 millió, jelenleg azok száma, akik az országban tartózkodnak
  • 6.4 millió ember be van oltva génmódosító szerrel.
  • 2.4 millió ember nincs beoltva génmódosító szerrel.
  • 9.7 millió lakossal számolva, az átoltottság 66%
  • 8.8 millió lakossal ez már 73 %

Erősen kételkedem, hogy 8.8 millió fő tartózkodna jelenleg Magyarországon. Ha ez a szám kisebb, akkor sokkal nagyobb az átoltottság így az immunitás is. Elhiszi valaki, hogy nem értük el a népimmunitást? Magyarországot pedig korlátozni akarják újra és újra, és meg is teszik, mert tudnak játszani a számokkal. Ezt pedig azért tudják megtenni, mert a valós népességi adatokat elfedik, eltitkolják, kozmetikázzák. És azért, mert az emberek lusták gondolkozni, számolni, utána járni dolgoknak, valamint feltétlenül bíznak a kormányban.

A kormány eredeti terve megegyezett a CEPI terveivel, miszerint a népesség 60 %-át kell beoltani. Ezt mi sikeresen túlszárnyaltuk, de ez sem elég. A kormány rájött, hogy micsoda üzlet van ebben és az embereket is kordában tudják tartani. Bármilyen számokat lehet hazudni a fertőzésekről és halálozásról. És ki más lenne a hibás, ha romlanak a számok, mint a nép.

Ez a fajta nép irányítás nem mai keletű, és mindig is működött a történelemben.

Tehát az uralkodó osztály alkot egy problémát, a problémának van felelőse is, aki általában a nép. Senki más nem tudja megoldani a problémákat, csak az uralkodók. A felelőst (népet) persze büntetés alá vonja, ha jól viselkedik apró jutalmakkal megjutalmazza, de sohasem engedi el a pórázt. Újra és újra okot talál, hogy büntethesse és kontrollálhassa, valamint folyamatosan bűntudatot kelt az áldozataiban (a népben). Elhiteti az emberekkel, hogy ami történik, az csakis a nép hibái miatt történik, és ezzel az irányítást még jobban fent tudja tartani. Ez egy bántalmazó kapcsolat, melyben a kormány a bántalmazó, a nép a bántalmazott.

Hogyan is lehet leírni ezt a fajta elkövetőt?

Narcisztikus, megalomán, szadista egy kis isten komplexussal fűszerezve. Ez a fajta elkövető nem áll le, újra és újra át akarja élni az áldozatai szenvedését, de egy idő után már kevés az inger így emelni kell a tétet. Újabb és újabb büntetést és kínzást eszel ki, hogy fokozza az áldozatai szenvedését. A vége sajnos totális uralom vagy éppen az áldozatok teljes megsemmisítése lesz. Akkor már a szófogadó áldozatok sem jelentenek semmit sem.

Megállítható ez a beteges folyamat?

Sajnos egy egész világ Stockholm-szindrómában szenved, így szinte lehetetlen. Talán az egyetlen módja, ha nem legyőzni alakjuk, hanem a lehető legjobban kívül maradunk a rendszeren. Persze ez teljesen szinte lehetetlen, de a közelébe el lehet jutni, ha a függéseinket feladjuk. Ehhez persze induló tőke mindenképp kell és egy jó ötlet, amivel életben tudunk maradni. Valamint a lehető legkevesebb energiát kell olyan dolgokra fordítani, ami számunkra nem hoz hasznot, vagy hátráltat minket.

Ez önzően hallatszik, de ha jobban körülnézünk a világban mindenki önző. Sőt gonoszak is tudnak lenni. Amikor rájönnek, hogy más vagy és másképp gondolkozol ellened fordulnak még a szeretteid is. Nagyon nehéz, de van, hogy el kell engedni azokat is, akiket szeretsz. Ők is könnyen az ellenségeiddé válhatnak, ha nem tudod magad mellé állítani őket. Aki nem úgy gondolkozik, mint a rendszer rabjai, az ellenség lesz. Ez talán a Mátrix című filmben volt a legjobban megfogalmazva, hogy aki a rendszer része, az mind ügynök és ellenség. Akinek kondicionálva van az elméje az nem tudja elképzelni az életét a rendszer nélkül, sőt talán nem is akarja és foggal körömmel ragaszkodik hozzá. El kell fogadni azt, hogy talán pont a gyerekünk, vagy a szülőnk lesz ilyen és nem tudjuk felnyitni a szemét, nem tudjuk az elméjét elszakítani a rendszertől.

Alkalmazkodni kell, amit sokféleképpen el lehet érni.

  • Lehet teljesen elzárkózni a rendszertől és függetlennek lenni, kialakítani a saját kis élet-körünket és kizárni minden olyan tényezőt és embert, ami negatív, függést okoz és hátráltat minket, de ez iszonyatosan nagy lemondásokkal jár.
  • Ami talán járhatóbb út, hogy tudatosan határolódjunk el a rendszertől és használjuk ki a gyengeségeit. Ehhez ki kell ismerni a rendszer mechanizmusait, azt át kell látni és meg kell keresni a kiskapukat. Ki lehet lépni úgy is a rendszerből, hogy azokból húzunk hasznot, akik bent maradtak. Ez talán gonosznak tűnhet, de akár mindkét fél jól járhat. Egyfajta szimbiózisra kell törekedni. Őket folyamatosan korlátozni fogják és segítséget, csak olyantól kaphatnak, akik függetlenek a rendszertől. Ez a segítség lehet akár egészséges élelmiszer, vagy természetgyógyászat, esetleg szakmunka.

Attól nem kell félni, hogy mi is gonoszak leszünk, ha tudatosan zárkózunk el egy kicsit a képmutató világtól. Mindig van választási lehetőség. Ha úgy érzed, hogy valami nem kerek a világgal, az kezdetnek megteszi. Akkor képes vagy arra, hogy másként gondolkozz.

  • El kell felejtened a hivatalos agymosó médiákat!
  • Kutass, keress, olvass alternatív híreket, amik elsőre butaságnak tűnhetnek!
  • Ismerd meg, hogy mit akarnak elérni a világ urai!
  • Nem rejtik véka alá a vezetőink a gonosz terveiket, minden szabadon elérhető.
  • Ne ess át a ló túloldalára!
  • Légy realista! Gondolkozz logikusan, hogy egy adott információnak mennyi a valóságtartalma!
  • Állíts fel magadban célokat, hogy mit szeretnél elérni, hogyan szeretnél élni és mennyire akarsz részt venni ebben a kondicionált rendszerben

Ha már tudod, hogy hogyan működik a rendszer és mit akar tőled, akkor tudni fogod, hogy hogyan vedd fel vele a küzdelmet, vagy hogyan lépj ki belőle. Tudni fogod, hogy mik azok a dolgok, gondolatok amiket ki kell zárni az életedből. Fordíthatod az energiád arra is, hogy meggyőzz másokat, de ez iszonyatosan sok energiát emészt fel és addig sem tudsz a saját céljaidra koncentrálni, te is egy helyben fogsz topogni és ugyan úgy bedarál a rendszer téged is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =