Felkészültünk a jövőre?

klima katasztrofa valsag esozes aszaly

Arra kérdésre, hogy felkészültünk-e az előttünk álló jövőre, egy egyszerű nemmel, vagy igennel is elég lenne válaszolni. Valakinek ennyire egyszerű az élet. Az emberek a saját kis buborékjaikban – főleg ha abból soha sem tekintenek ki – hajlamosak azt hinni, hogy a világuk stabil és megingathatatlan. Azt hiszik, hogy mindent tapasztaltak és jobban tudnak, mint a másik ember. Képtelenek elhinni, hogy az emberek lehetnek gonoszak is, akár velük is. Stabilnak hiszik a jövőjüket, mert egy olyan álomvilágban élnek, amit a Rendszer csinált nekik.

Az egyik nap a pékségben az előttem lévő idős néni beszélgetett a jelen helyzetről az eladóval. A néni mondta nem tudja mi lesz, de azért ő beraktározott alapvető dolgokból. Van egy padlóvázája, abban rakott el lisztet, cukrot olajat és az egyik szobájában raktároz tisztító szereket. Csakhogy nem tud sokat raktározni, mert ha jönnek az unokák, akkor nem tudnának hol lenni. A hallottak alapján nem túl nagy a néni lakása és gondolom kamrája sincs.

Ez csak egy eset a sokból, amikor látom és hallom a körülöttem lévő emberek naivitását, hogy majd pár kiló liszt, cukor, olaj megmenti őket bármitől is. Ha még ezeken kívül el is raktároznának kész ételeket, akkor sem biztos hogy elegendő lesz majd pár napnál, vagy hétnél tovább. Egy városi kis lakásban nem lehet raktározni hosszabb ideig elegendő élelmet és felszerelést. Arról nem is beszélve, hogy azokkal az alapélelmiszereknek nevezett dolgokkal, mit fognak kezdeni az emberek városon, ha korlátozzák, vagy kikapcsolják a közműveket.

Az emberek sejtik, hogy valami nincs rendben

A gond csak az, hogy még mindig nem kondult meg a vészharang a fejükben. Ez a raktározási kényszer ugyan ösztönös, de annyira elcsökevényesedett, hogy az ösztönt és a józan paraszti észt felülírta valami teljesen életképtelen gondolkodás. Erre nevelte az embereket a fogyasztói társadalom. „Mindig kapható minden, soha nincs hiány.” Na, most majd lesz hiány barátaim!

Amikor kirobbantották a korona hisztit, elterjedt, hogy zárva lesz minden. Az emberek akkor a sok mindenre nem jó alapélelmiszereket és a WC papírt kapkodták el legelőször a boltok polcairól. Persze aztán a többi termékből is felvásárlásba kezdtek és hirtelen sok minden hiánycikk lett. Ez csak egy kis ízelítő volt akkor abból, ami még vár ránk. Persze nem kizárt, hogy főpróba volt arra nézve, hogyan reagálnak az emberek. A teszt a várható eredményt hozta. Nem csoda hiszen a hollywoodi katasztrófa filmekben azt a programot adták az embereknek, hogy ha baj van, akkor ki kell rabolni a boltokat, mert nem lesz semmi.

Az emberek nincsenek felkészülve a jövőre

Először is az emberek tudati, mentális szinten felkészületlenek. Fogalma sincs a többségnek mi vár ránk még. Ezért a jövőbeli események majd sokkhatásként érik az embereket. A sokk pánikot okoz, ami olyan ostobaságokhoz vezet, hogy vásároljuk fel az összes WC papírt. 

Az elit, aki rángatja a marionett bábuvá változott világ drótjait nem csinál titkot a terveiből. Nyíltan közszemlére teszi azokat. És ez a pökhendiség teljesen jogos a részükről. Tudják, hogy az emberek többsége olyan szűk látókörű, hogy fel sem fogja, mi történik. Az emberek többsége nem járnak utána dolgoknak, nem kutat összefüggéseket, mert a mindennapi dolgaik úgy lefoglalják őket, hogy erre nincs igényük. Akinek meg mégis igénye támad az rengeteg falba ütközik, többek között egy propagandába, hogy minden összeesküvés elmélet, ami nem a hivatalos médiából jön és bolond az, aki azokat elhiszi.

ellatasi valsag ures bolt

A rendszer mindent aprólékosan kidolgozott.

A médián keresztül irányítanak mindenkit. És láss csodát! Szuper okos tévéket lehet kapni kamatmentes részletre. A telefon, internet és televízió szolgáltatók kedvezményeket adnak, ha előfizetsz a tévé csomagra is. Ezekkel a kedvezményekkel húzzák el a mézes madzagot az emberek előtt, akik persze bele is mennek a játékba. Így kerül az otthonokba mintegy trójai falóként a képláda, amiből majd szépen csorgatja az agymosó programjait a rendszer.

Hihetetlen precízen fel van építve ez a rendszer. Persze most azt gondolod ez az egész, amit összehordok összeesküvés elmélet. Azt is gondolhatod, hogy bolond vagyok, de ezeket a rendszer akarja, hogy gondold. És pont ez a rendszer szépsége, hogy elhiteti veled azt a valóságot, amit ő akar, hogy higgy. Többek között azt, hogy aki a rendszer ellen fordul, vagy beszél az az ellenséged, a rendszer ellensége. Te pedig ösztönösen megvéded azt a világot, ami számodra a biztonságot, a bolti ételt, pénzt, klórozott csapvizet és a széles sávú netet adja. A rendszer tudja azt is, hogy azok, akik átlátják a működését maroknyian vannak. Szinte semmit sem számít a szavuk és ha számítana is valamit, akkor a rendszernek megvannak az eszközei, hogy elhallgattassák a velük egyet nem értőket.

A rendszer mindenki számára fontosabb, mint bármi más. Emiatt a saját szüleiddel, testvéreiddel, gyerekeddel is harcba szállsz ha kell. Semmi baj! Ezt nem kell szégyellni! Így lett mindenki kondicionálva.

Most fordulat következett be a történésekben.

Eddig  a történelemben mintha csak előkészületek zajlottak volna. Most pedig gőzerővel rákapcsoltak. Nyilvánosságra hozták a beteg agyukból kipattant terveiket és ezt szinte ellenállás nélkül viszik véghez. Aki nem informálódik a saját körein kívülről, aki s saját buborékában él és megelégszik a rendszer által nyújtott média infókkal, akkor azt az elkövetkezendő események váratlanul fogják érni. Váratlan és fájdalmas lesz, mert sem fizikailag, sem szellemileg, sem lelkileg nincsenek felkészülve az ember tömegek. 

Mondhatni az a burok, amiben ők eddig voltak most kipukkan. Kemény és fájdalmas ébredés lesz, ha egyáltalán felébrednek az emberek. Sokaknak nem lesz újdonság, vagy változás, hiszen eddig is börtönben éltek és ezek után is börtönben fognak élni, csak sokkal modernebb börtönben. Természetesen ennek a modern börtönnek ára lesz, ezt az árat már most kezdjük érezni. Mesterségesen kreálnak válságokat és mindezt egyszerre zúdítják az emberiség nyakába.

A jelenleg nyakunkba zúdított néhány főbb probléma:

  • emberi járványok
  • állati járványok
  • háborúk
  • energiaválság
  • élelmiszer válság
  • vízhiány
  • klímaválság
  • ellátási nehézségek
  • pénzügyi válság
  • túlnépesedés
  • migrációs válság
  • földönkívüli fenyegetések, aszteroidák, UFO-k

hollandia agrar tuntetes megszoritasok

Ki a felelős a válságokért?

Mindezen problémákért csak is az elit, a politikusok, vagy háttérhatalmi emberek a felelősek, de úgy tálalják, hogy az egyszerű átlagpolgárok tehetnek mindenről. A dolog pikantériája, hogy azok akarnak megmenteni minket, akik ezeket a problémákat a nyakunkba zúdították. Az emberek pedig nem fognak törni és belemennek minden alkuba a rendszerrel, amikor majd nem lesz mit enni, inni, amikor nem lesz munkahelye, a pénz nem ér semmit sem. Elfogadják majd az egyre növekvő korlátozásokat, csak legyen vége a rémálomnak. Vége is lesz, amikor majd mindenkit térdre kényszerítenek. Az emberek a saját lelküket is eladják majd, hogy egy kicsit javuljon a helyzet.

A sok megoldhatatlan probléma közepette az emberek képtelenek gondolkodni és átlátni a dolgokat. A túl sok probléma blokkolja a gondolkodást és egy mókuskerékben ragad a tudat. A rendszer pontosan ezt használja az emberek ellen és ezzel uralja őket. A cél pedig a teljes uralom minden és mindenki felett.

sri lanka valsag demonstracio

A képlet nem bonyolult: A Rendszer az egyetlen probléma.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem fog össze az emberiség az elit ellen, hiszen sokkal többen vagyunk? Erre a kérdésre sem bonyolult a válasz. Az elit eltökélt a terve mellett és összetartanak minden áron. Az embereket pedig megosztásra programozták. Így ha egyes emberek tudják is, hogy mi a probléma, akkor sem tudnak összefogni. Nem tudnak tervet kidolgozni a rendszer legyőzésére és az ego miatt képtelenség nagy tömegeket összehozni. Mindazonáltal az emberek többsége szellemileg vegetál. Ezeknek a szobanövényeknek kifejezetten jó a rendszer kényelme. Így ők tökéletes alanyai a rendszernek. Aki pedig felébredt és átlátja az egész helyzetet, az egyszerűen csak elégedetlen, ostoba, összeesküvés elmélet hívő, nem kívánatos személy.

Összefoglalva: egy precízen kidolgozott gépezetben vagyunk.

Semmi jó nem vár ránk, viszont minden rossz el fog jönni, amit nekünk terveztek. A rendszer mindenkit be fog darálni és senkinek nem lesz ez jó. Hogy tudsz ellene tenni? Készülj fel mentálisan és lelkileg a legrosszabbra, arra, hogy mindent el fogsz veszíteni, amit most a magadénak gondolsz. Készülj fel lélekben a nélkülözésre, a tartalékolásra. Hogy aztán mi lesz a jövőben, mikor lecseng a válság, az már csak rajtad áll. Beállsz a sorba és beszippant az új világrend, vagy maradsz kívülálló üldözött ellenálló.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + három =