Facebook üzenete: a színes bőrűek többen vannak

facebook logout

A Facebook nemrégiben új kilépő képpel lepett meg minket. Az utóbbi három kilépő képet egybevéve kijelenthetjük, hogy a Facebook közösségi oldal egyfajta integrációs programként is üzemel. A kilépő képek egyértelműen a fehér bőrű emberekhez szólnak tudat alatt. Az üzenet pedig egyértelmű. a színes bőrűek többen vannak.

Nem új keletű a feketék elfogadtatására irányuló propaganda. Idézzenek fel most egy tetszőleges hollywoodi mozifilmet. A fontos szerepeket betöltő személyek, mint például a rendőrfőnök, polgármester, elnök, a legtöbb esetben fekete bőrű. Ez egy ilyen gyermeteg propaganda, mely a fehér bőrűeknek azt sugallja, hogy a fekete bőrű embertársaik ugyan olyanok, mint ők és ők is betölthetnek bármilyen fontos szerepet. A fekete bőrűeket pedig erősíti abban, hogy ők nem különböznek és akár elnökök is lehetnek. Ez utóbbi ugye be is következett.

Korábbi Facebook kilépő képernyők:

facebook logout
„Bevándorlós Facebook kilépő képernyő 1”
facebook logout
„Bevándorlós Facebook kilépő képernyő 2”

A jelenlegi kilépő képernyőn megjelenő kép, melyen szintén a színes bőrűek vannak többségben:

facebook logout
Facebook like: itt már van kettő fehér ember is, meg egy cuki kutyus

Hogy mi a bajom? Nem az emberekkel van bajom, és nem a bőrszínekkel. Az igazi bajom ez az erőltetett felesleges propaganda, amivel az a cél, hogy tudatosan, vagy tudat alatt befolyásolják az embereket. A propagandával, van bajom, hogy le akarják tolni a torkomon. Mint amikor a reklámokban előszeretettel szerepelnek különböző rasszú emberek, akár egy családon belül is.

Ha valakit elfogadok, akkor azt azért teszem, mert jó ember.

A rasszizmust a politikusok, hivatalnokok, pénzemberek találták ki és táplálják. Bármennyire is úgy tűnik, hogy egy ilyen propaganda rasszista ellenes, pontosan az ellenkező hatást váltja ki. Beleverik a fehér ember agyába, hogy ő rasszista és szégyellje is magát. A cél az, hogy soha ne legyen nyugalom és béke.Mert ha béké van, akkor kevesebb fegyvert tudnak eladni. A profit pedig nem ismer határokat. Egy üzletembernek a profit az első, az az istene. Érte pedig bármit megtesz gátlások nélkül.

Valójában mi az igazi cél?

A cél a fehér ember eltüntetése a Földről. Kutatások bizonyítják, hogy a zsidó nép átlag intelligenciája a legnagyobb. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a legtöbb tudós, orvos, ügyvéd zsidó származású. A Nobel-díjasok többsége is zsidó. A legkisebb átlagos intelligenciával a fekete bőrűek rendelkeznek. A kettő között helyezkedik el valahol a fehér ember. Az is köztudott, hogy egy intelligensebb embert nehezebb irányítani. Ezért is cél a fehér ember kiirtása. Így nagyobb lesz a kontraszt az emberek között. A zsidó gyárakban majd dolgozhatnak az alacsonyabb rendűek. Miután végeztek a munkával, a pénzüket elkölthetik a zsidó boltokban. Ki van ez találva. És ha kiirtják az intelligens ellenfeleket, akkor csak engedelmes rabszolgáik lesznek. Olyanok, akik elhiszik, hogy lehetnek rendőrfőnökök, és elnökök.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =