Miért nem jelentkeztem friss hírekkel?

szettort ora elveszett ido lejart

Nem írtam híreket a kovidról, a háborúról, a válságról. Nem kellett, hogy írjak ezekről, hiszen mások megtették helyettem. Én sem látom át teljesen a jelenlegi helyzetet, így hogyan is írhatnék felelősségteljesen? Csak badarságokat írtam volna, hiszen ami az egyik nap sziklaszilárd tény, az másnap már meg is van cáfolva.

Meg aztán ott van az a tényező is, hogy én nem szeretek kényszerből írni csak azért, hogy az olvasó közönséget kielégítsem. Persze engem is sok minden érdekel, felkavar és jó lenne mindenről írni, de az kifejezetten zavar, amikor egy dologgal, eseménnyel kapcsolatban ellentétes hírek, információk érkeznek. Nem értem, hogy hogyan lehet állást foglalni, úgy hogy nincs meg a teljes bizonyosság. Ilyenkor felmerül a gyanú, hogy szándékosan az összezavarás a cél. Ez viszont már konteó témakör, amit az emberek többsége hamar félretol, mert nem szeretik, nem igazán fogadja be az agyuk.

Miért van az, hogy nagyon sokan szüntelenül ontják a tartalmakat?

Mindenki a figyelemre vágyik egy kicsit és aki írásra adja a fejét, influenszer, celeb, youtuber, blogger, vagy újságíró lesz. Nekik azért kell rendszeresen friss hírekkel, cikkekkel, bejegyzésekkel, videókkal szolgálni, hogy a középpontban maradjanak. Bármi is legyen a téma, mindenhez hozzá kell szólni, ami épp aktuális. Egyeseknek az sem jelent gondot, ha köpönyegforgató módon teljesen ellentétes véleményeket alkotnak egy témával kapcsolatban. A lényeg hogy mindig úgy formálják magukat, ami épp a trendi és amit a célközönség többsége elfogad. Persze az sem hátrány, ha nagyobbat tud valaki mondani a többieknél. Annál jobb egy hír és több kattintást érnek el, ha minél felkavaróbban van az tálalva.

Például a sajtóban ez egy rossz cím:

„Mire számíthatunk a következő tíz évben?”

Ez viszont már hatásosabb cím:

„Katasztrófák sorozata és az apokalipszis is eljön 2 éven belül.”

Nem tisztem rettegésben tartani senkit sem, pedig ha folyton csak a száraz tényekről írnék, akkor is azt tenném. Néha tovább gondolom, hogy mi lehet az adott jövő, de azon kívül csak a száraz tények vannak, amik már önmagukban is elszomorítóak. Nem kell agyalni a jövőn, hiszen azt jó előre megtervezték már nekünk. Minden jelenlegi történés egy kidolgozott terv része, úgy mint:

  • a korona hiszti
  • a migránsok
  • a terrorizmus
  • az újabb és újabb járványok
  • az ukrán orosz konfliktus
  • az energia hiány
  • élelmiszer hiány
  • ellátási lánc válsága
  • az infláció
  • a gazdasági válság
  • a klíma hiszti
  • a kormányok bukása
  • a világkormány
  • az új világrendet (NWO),
  • a transzhumanizmus
  • az avatar program

Minden a terv szerint halad – még a Qanonosok szerint is (sic!), akik a legjobban félrevezetik az embereket . Ezeket a terveket közzé is tették, elérhetőek, olvashatóak. Hol a gond? Miről kellene még beszélni, vagy írni, vagy videót készíteni, mikor már ezer és ezer alkalommal megtörtént?

Minden elmondatott

Igaz nem általam, de számtalan ember leírta elmondta a jövőnket. Persze ezeket az embereket mindenki csak konteósnak tartja. Még a magát ébredtnek nevező emberek is csak tapogatóznak a sötétben és kiutat keresnek a rendszerből, de aztán kifogások ellentmondások hadával jönnek, mert igazából nem akarnak kilépni a rendszerből. Nekik jó a rendszer és inkább kiskapukat keresnek, hogy hogyan tudnák „meghekkelni” a rendszert. Aztán persze csak az üres beszéd marad számukra. Arra jöttem rá, hogy a konteós közönség igényli a friss híreket, az egyre borzongatóbb rettegést, mintha valami thriller filmben lennénk. Lehet kell nekik az izgalom, az adrenalin, azért borzolják fel magukat szörnyűbbnél szörnyűbb hírekkel.

„Ezt az egész világot úgy ahogy van nem értem.”

Vannak elkerülhetetlen dolgok, amikre semmiféle, vagy csak nagyon minimális hatásunk van. Pont mint a halál. A halál ellen is lehet küzdeni akár az egész életben is, de az mindenkit utolér. Igaz, a transz-humanisták ezt próbálják kiküszöbölni legalább is szellemi szinten, ami egy nem normális dolog, de ez egy másik hosszadalmas téma. Szóval naponta megy a felesleges pofázás arról, hogy hogyan lehetne elkerülni az elkerülhetetlent, esetleg hogyan lehetne kilépni a rendszerből, de tényleges tettek nem sok embernél vannak. Amikor meg majd szembesülnek az eljövendővel, akkor rádöbbennek hogy késő és eddig kellett volna tenni valamit. Habár az igazat megvallva már most is késő és már három éve is az volt.

Géczy Gábor már tizenöt éve megmondta, hogy ki kell lépni a rendszerből, a mátrixból. Nagyon kevés azon emberek száma, akik követték az ő példáját. Persze mindenkit utolér válogatás nélkül az NWO (New Word Order – Új Világrend). A tömeges ellenállás segíthetett volna csak az a volna ne volna!

Miért írok ilyen negatív dolgokat? Miért mondom, hogy nincs esély?

Mert lejárt az idő. Már idehaza magyar , honban is beindultak réges-rég a folyamatok, melyek segítik a nagy terv véghezvitelét. Eddig a kormány az emberek felé féken tartotta magát, habár az aknamunkát szépen a háttérben már egy ideje megkezdték a törvények olyan módosításával, ami a rendszernek kedvez. Csendben el fognak mindenkit lehetetleníteni, és mivel az emberek pedig ezt hagyják, ellenállás nélkül sikerülni is fog. Nem lesz majd semmihez sem jogunk. Csak zombiként élni és a rendszert kiszolgálni, amihez annyit kapunk, hogy ne haljunk éhen. Ha pedig nem tetszik, akkor megvonnak mindent büntetésből. Nem lesz semmid, se házad, se ingóságod. Mindent bérelni fogsz. Állatod sem lehet. Jogaid sem lesznek. Túl erős, netán elmebeteg dolgokat írok? Dehogy is, ez még semmi!

Mivel és hogyan kezdődött ez az egész folyamat?

Nem kell olyan messzire vissza mennünk az időben, csak 2001.09.11-re. Ott kezdődött, hogy az emberiség elkezdte elveszíteni azokat a szabadságjogait, amit egészen addig sikeresen kivívott magának. 9/11-nél kezdődött, hogy a megszokott világ a feje tetejére állt. A megszerzett/megszokott szabadságjogokat eltörölték.
Ezzel pecsételték meg, vagyis legalizálták a totális megfigyelést, lehallgatást. Ezeket akkor is és most is törvényben biztosítja a rendszer magának. Hogy további jogokat vegyenek el további események kellettek. Például már nincs levéltitok, aminek eltörlése a pedofilok elleni harc része. Nincs is szebb dolog, amikor pedofilok hoznak ilyen törvényt, mert azt jobb ha tudja mindenki, hogy nagyon sok pedofil van szinte minden kormányzatban. De hát ez is csak egy konteó, igaz?

Aztán a következő lépés, hogy az állam átállt elektronikus számlázásra, mindenről tudni akar azonnal. Minden egyes pénzmozgást figyelni akarnak. Persze a kézpézt nem tudják, de hamarosan nem lesz készpénz. Ha nincs kézpénz még könnyebben büntethető valaki. Rossz voltál? Zárolják a számlád. Nem oltattad be magad a 25. DNS oltással? Nem utazhatsz, nem dolgozhatsz, nem lesz pénzed. Kritikus negatív bejegyzést tettél egy közösségi oldalon? Büntetés jár érte, nem szállhatsz fel tömegközlekedésre, vagy ki se léphetsz az otthonodból. Tisztára, mint a gazdálkodj okosanban, kimaradsz egy körből, vagy sok körből.

Baromság ugye? Megőrültem? Elment az eszem? Tudod mi van Kínában?

Kínában már javában és a digitális rabszolgaság, a kredit rendszer. Ha rossznak ítél a rendszer pontokat veszíthetsz. Mindenhol arcalapú azonosítás van. Nem kell pénz, nem kell bankkártya. Csak az arcod. Egy kis szabálysértés miatt az automata digitális rendszer nemkívánatos személynek jelöl meg és neked annyi. És ezt egyre több ország kezdi pedzegetni, hogy be kell vezetni. Persze csak módjával módszeresen haladnak előre, hogy ne fájjon annyira. Több helyen van már arcalapú fizetés, vagy olyan boltok, ahol csak elektronikusan lehet fizetni.

Ha nem lesz készpénz megszűnik mindenféle személyi szabadság és nem tudsz elbújni a rendszer elől. Nem tudsz feketén dolgozni, de koldulni sem tudsz majd. Nem lesz borravaló, vagy hálapénz. Nem adhatsz csak úgy zsebpénzt a gyerekednek. Nem tudsz titokban ajándékot venni. Nem tudsz úgy takarékoskodni félre tenni, hogy arról csak te tudjál. Mindenről fog tudni a rendszer és mindenbe bele fog szólni. Mindent korlátozni fog. Lehet majd törvénybe iktatják azt is, hogy mennyi zsebpénzt adhatsz a gyerekednek. De maga a zsebpénz szó sem fog már jelentőséggel bírni. Persze ez is kiküszöbölhető és majd erre is találnak kiskaput az emberek. És pont ez a baj az emberekkel, főleg itt Magyarországon, mindig csak a kiskapukat keresik. Hogyan lehetne megoldani okosba? Pedig réges-rég bedönthettük volna a rendszert.

Mi a rendszer titka, hogy ennyire sikeres?

A rendszer mozgatói összetartanak. A nép nem. A népet bomlasztják, megosztják és uralkodnak rajta. Két ember nem tud összetartani. Aztán vagyunk nyolc milliárdan. Egy hét alatt haza lehetne vágni a rendszert, csak össze kellene fogni, de ez nem fog megtörténni. Még nem, mert még egy kicsit fájnia kell a dolgoknak, még egy kicsit szenvednünk kell. Egy másik probléma, ami miatt a nép nem tud összefogni, hogy túlélésre rendezkedtünk be. Mindig arra koncentrálunk, hogy csak a mai napot éljük túl. Ez viszont egy versenyhelyzetet teremt a társainkkal és nem összefogást. Ezzel  a gondolkodással viszont elvesszük a gyerekeink és unokáink jövőjét, mert csak a holnapra gondolunk, holnaputánra nem.

Az egész helyzetet tovább rontja, hogy akik az elmúlt három évben születtek már nem fogják tudni milyen szabadnak lenni. Természetes lesz neki ez a digitális börtön, ez a szar embertelen életellenes rendszer. Habár egyeseknél ez már az előző generációnál elkezdődött, akik ugyan úgy elfogadtak mindent, nem tesznek semmit sem magukért, csak úsznak az árral.

Erről kellett volna írnom? Tetszik? Nem tetszik?

Fogadok nem sokan olvasták végig, mert azt gondolták megőrültem. Akkor bizony nagyon sokan vagyunk így. Sőt egyre többen leszünk. Majd ha szépen kirúgják alólunk a széket, akkor fog szorítani a kötél. Most még csak a nyakunkon van. Volt három év arra, hogy felébredjetek, hogy tegyetek valamit, ehelyett mindenki csak a száját jártatta és jártatja most is.

Minden elmondatott. Letelt az idő.

 

Kapcsolódó cikkek:

Felkészültünk a jövőre?

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + három =