Védd a gyermeked bármi áron! – A közpénzen fizetett kiskirályok uralma

iskola maszk lazmeres jarvany covid

Eddig sem voltam elragadtatva az állami rendszertől és oktatási intézményektől. Nem értek egyet a rendszer és az iskolák tevékenységével és azon intézkedésekkel, melyek a logikával és a józan paraszti ésszel szembe mennek. Nagyon rég óta az iskoláknak egy feladata van, az pedig nem más, mint a rendszer kiszolgálása. Nem gondolkodó szófogadó, adófizető állampolgárok kinevelése.

Ez a rendszer kisebb hibákkal ugyan de a 2020-as tanév megkezdéséig jól működött. A tanárok mindig szófogadóan azt tették, amit a rendszer elvárt tőlük. Nem tudom, hogy tervezett volt-e a dolog, vagy gondatlanság, de a rendszer elkövetett egy hibát. Szabad teret hagyott a járványügyi intézkedésekben az iskolaigazgatóknak. Ez egy hatalmas baklövés, ugyanis arra adott jogot, hogy gondolkozzon, holott eddig az eszetlen utasítás követéshez és a parancsok végrehajtásához volt szoktatva.

Az eredmény hatalmas káosz lett. kaptak egy keretet és ezen belül minden intézmény azt csinál, amit akar. Van intézmény ahol kell maszk, van ahol nem. Van ahol fertőtlenítenek, máshol meg nem. A legtöbb helyen azért megtalálták a középutat. De olyan intézmény is akad, ahol az igazgató tovább osztotta a felelősséget a tanároknak és rájuk bízta, hogy milyen intézkedéseket követelnek meg és tartanak be. Az igazgatók kiskirályként eldönthetik, hogy mi legyen az ő intézményükben. Igen ilyenre is volt példa, hogy az igazgató kijelentette, hogy az az ő intézménye és ha nem tetszik, ami ott van el lehet másik iskolába vinni a gyermeket.

Néhány hete folyamatosan panaszáradatokat olvasok az iskolákra. A szülők próbálják védelmezni a gyermekeiket ezekkel a túlzott és egészségre káros intézkedésekkel és a rettegő pedagógusokkal szemben. Szerencsére nem mindenhol van így, de nagyon sok a rossz tapasztalat, nagyon sok a rossz hír, az elszomorító hír. Orvos szájából hangzott el, hogy az ő gyermekei is félnek az iskolában. És nem a vírustól, hanem attól ahogy velük bánnak.

Nos, akkor tisztázzunk valamit kedves igazgatók, akik kiskirályoknak képzelitek magatokat! Nézzünk pár tényt!

  • A közpénzt az adófizető állampolgárok fizetik be az államkasszába.
  • Az iskola közpénzből épült fel.
  • Az iskola közpénzből üzemel. Közpénzből van fizetve annak fenntartása, rezsije.
  • Az iskolában dolgozó minden ember bére, legyen az tanár, igazgató, könyvelő, titkár vagy portás, közpénzből van fizetve.
  • Az emberek elfogadták azt, hogy leadják a gyermekeiket ezekbe az intézményekbe. Elfogadták, hogy ti tanárok vigyázzatok rájuk, oktassátok őket, neveljétek őket, addig amíg mi elmegyünk dolgozni, hogy kitermeljük a ti fizetéseteket is.
  • A gyermek testi, lelki épségéért és a gyermek cselekedeteiért közvetlenül a szülei felelnek, míg ő nagykorú nem lesz.

Ezek tudatában „kedves” kiskirályok, tanárok, vagy portások, ha egy szülőnek nem tetszik, ahogy a gyermekével bántok és ezt szóvá teszi, ha egy szülőnek egyedi kérése van felétek a gyermekével kapcsolatban, akkor nektek, mint a nép szolgáinak, alkalmazottainak szót kellene fogadnotok, de a minimum az, hogy meghallgatjátok a szülőket. A gyermekekről nem is beszélve, mert ebben a helyzetben egyedül a gyermekek nem lettek megkérdezve, hogy ők hogyan látják a helyzetet, mit szeretnének, nekik mi lenne a jó, hogyan érzik magukat.

Ti pedagógusok NEM a kormány és NEM az állam alkalmazottai, vagy végrehajtói vagytok! Ahogy a politikusok és minden állami intézményben dolgozó embernek, így nektek pedagógusoknak is az adófizető állampolgárok töltik meg a hűtőjét. Közpénzből tudtok magatoknak cipőt venni, vagy épp egy TV-t.

Ideje lenne leszállni a magas lóról és a népet, a gyermekeket szolgálni alázattal, nem pedig katonáskodni!

Milyen dolog az, hogy ész nélkül betartotok minden szabályt, amit fentről rátok kényszerítenek?

Állítólag tanult emberek vagytok. Hol vannak a biológia tanárok? Miért nem szólaltok fel, hogy a sok fertőtlenítés ártalmas?

Tanultatok pszichológiát. Miért nem szóltok fel, hogy ami most zajlik, az sok gyermekben félelmet kelt?

Milyen jogon különböztettek meg a gyermekeket, akiknek a szülei másképp gondolkodnak?

Úgy nevelem a gyermekem, ahogy azt a legjobbnak tartom, azt a tudást adom át neki, ami az én fejemben van, mert ez a dolgom!

Ti csak alkalmazottak vagytok, akiknek a bérét azok termelik ki, akik a gyermekeiket rátok bízzák. És ezek a gyermekek fogják majd nektek a nyugdíjt megtermelni. Így, ha egy szülőnek kérése van felétek, akkor azt legyetek szívesek figyelembe venni!

Ezennel felszólítok minden tanárt, pedagógust, igazgatót, portást, takarítót:

A gyermekek még felnéznek rátok és bíznak bennetek. Egy gyermek bizalmával visszaélni a legmocskosabb dolog a világon! Ezért kérlek bennetek, hogy a fentről jövő utasításokat, NE fogadjátok el azonnal. Gondolkozzatok! Hallgassatok a szívetekre és ne tegyetek olyat a gyermekekkel, ami nekik ártalmas lehet! Ha valamiben nem vagytok biztosak olvassatok! A gyermekek nem hülyék! Ők csak gyermekek!

Ezennel felszólítok minden szülőt:

Ne hagyjátok, hogy a gyermeketekkel azt csináljanak, amit akarnak! A gyermekeitek szeretnek titeket és bíznak bennetek! Meg kell védeni őket bármi áron, ha úgy érzitek, hogy nem jó nekik az, ami velük történik. Ki védje meg őket ha nem ti, a szülei? Az állam ti vagytok! Nélkületek ezek a szarházi pökhendi véglény politikusok nem tudnának gazdagodni és nem tudnák a mocskos terveiket ellenetek és a gyermekeitek ellen szövögetni.

Lesz idő, amikor majd el kell számolni mindenkinek a tetteivel.

És lesz majd idő, amikor a gyermeked odaáll elég és megkérdezi, hogy miért nem tettél semmit sem? Miért hagytad? Miért nem védted meg? Mit fogsz neki mondani? Féltetted az állásod? A jóléted? Féltetted a családi pótlékot? Vagy szégyellted volna ha megbélyegeznek? Itt már életekről van szó. Gyermekek életéről. És ez itt nem fog megállni. Nem fog jobb lenni a helyzet. Mint egy buldózer, mindenkin átmegy a hatalom és eltapos, ha nem állítjuk meg. Még több szabály lesz, még több korlátozás, még több rendelet, még több büntetés, még kevesebb döntési jog.

Emberek! 2021.01.01-től nem lesz jogod semmihez sem. Még ennyi jogod sem lesz a gyermekedhez, ami még megmaradt. Szépen módszeresen elvesznek mindent. Akkor majd tiltakozhatsz, de akkor meg elveszik a gyermeked is, mert joguk lesz hozzá. A gyermekeddel zsarolnak majd és akit a gyermekével zsarolnak, azt bármire rá tudják venni.

Nincs összeesküvés

Tévedés ne essék! Nincs összeesküvés, nincs elmélet. Gyakorlat van. Zajlik egy forgatókönyv. Ezek a tervek megszülettek, elérhetőek a neten a CEPI, GAVI, COVAX, WHO, ENSZ. Ezek honlapján keresgéljetek, olvassatok. Van vírus, mindig is volt több ezer fajta, van járvány, mindig is voltak, lesznek is. Azonban most ez az egész teljesen másról szól, mint amit a kormány, a média kommunikál. Én nem adok a szátokba semmit sem. Olvassatok! Értelmezzetek! És jöjjetek rá magatoktól, hogy mi folyik itt, mert ha én mondom úgy sem hiszitek el. Ébredjetek rá magatoktól és akkor minden világos lesz.

Kevés az idő az ébredéshez, hogy a maradék szabadságunkból építkezve a gyermekeinknek szebb jövője legyen, mint amit elterveztek nekik.

Egyet ne felejts el!

Aki szeret és jót akar neked, az nem fenyeget, nem büntet meg azért, mert nem azt teszed, ami szerinte helyes lenne. Aki szeret és jó útra akar terelni téged az előtted jár és példát mutat.

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

13 thoughts on “Védd a gyermeked bármi áron! – A közpénzen fizetett kiskirályok uralma

  1. Ha izolálás nem történt, ráadásul, a boncolás is tiltott, ami nem fordult még elő a történelmünkben, márpedig ez a helyzet, akkor csakis rámondással történhet meg az, hogy az adott vírus, milyen megbetegedéseket okozhat! Szerintem, kerestek egy olyan vírust, ami eleve a szervezetünkben van, de nem kártékony, hiszen tünetmentesen van jelen, és azt sem lehet tudni, már mióta van jelen a szervezetben, mondjuk, a vizsgálat előtti időszakot tekintve, ami, ezek szerint, akár évek, de évtizedek is lehetnek a kortól függően, ráfogták, hogy #mindmeghalunk, és ezzel pánikot tudtak az emberekben generálni!
    A Qrmány vírus beszámoló oldalán egyik elhunytnál sincs feltüntetve, hogy koronában, koronától halt meg, csak az elhunytak listája egy adott időszak alatt. Ez annyit jelent, hogy a betegeknek köze sincs ehhez a vírushoz, hiszen, ha lenne, az is fel lenne ott tüntetve! Az emberek TUDATLANságát használják ki, mert tisztában vannak azzal, hogy abban a környezetben, annak fogják értelmezni! Ez olyan, mintha egy zöldségespulton lenne szűárazkolbász is kirakva, de az, ugye, nem zöldség!! Na, akkor a súlyos betegségekben elhunytakat is tessék így értelmezni!!

  2. Ok. Ha nem tartják be a szabályokat „esztelenűl” akkor annyi az iskolának. Persze, hogy vannak rossz példák, sajnos az mindenhol van, de ahogy a boltokat bezárhatják, ha nem tartanak be minden szabályt így az ő munkahelyük és hivatásuk is veszélyben van. Egyébként ahol tudnak igyekeznek kiskapukat keresni. Ebben az elszomorító és rossz helyzetben ne bűnbakot generáljunk, hanem azokat kéne felelőségre vonni, akik valóban az okozói ennek a helyzetnek!

  3. A cikk pedig hiányos és téves, az igazgatók nem kaptak szabadkezett. Ez csak uszításnak jó… megint

  4. Kedves Honfitársam!
    Csak egyvalakit nem szólítottál meg, a fenntartónkat, aki mindent elrendelt és ellenőriz. Ki tudja velem is mit tesznek, mert először ütköztem a vezetőséggel, hogy miért nem hordok maszkot és a gyerekekkel sem hordatok. Hát elmondtam. A szülők összefogásán múlik minden. Én a boltban is elmondtam miközben kiküldtek a maszk hiánya miatt: Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!

  5. Igazán remek, őszinte és igaz írás!
    Elérkezett a SZÉTVÁLASZTÁS ideje. Most mindenki megmutatja valódi énjét, jellemét és szellemi képességét.
    A rengeteg károkozás mellett ez a „vírushiszti” sok hasznot is produkál. Tisztul a kép, átértékelődnek a prioritások, az emberi kapcsolatok. Kellett ez a lecke mindnyájunknak, csak helyesen kell értelmezni.

  6. Teljesen igaza van annak aki ez ellen fel lép. Milyen törvényről beszélünk egy hazug álnok az embereket félelembe tartott törvényről. Vegyétek mér észre hogy ez semmi másról nem szól csak arról hogy az elit a cabal el tiporja az emberiséget népirtást akarnak csinálni ez a tervük, már jó pár évvel ezelőtt ki tervelték ezt és nem riadnak meg semmitől próbálnak minden eszközt bevetni, de már nem sokáig mert már az utolsókat rúgják és ezzel ők is tisztában vannak. A gyerekeinket unokáinkat nem szabad engednünk hogy teszteljék semmi képen vigyázzunk rájuk.

  7. Nem kedves Tamás

    Előre szólok, 24 éve tanítok egy budai iskola felső tagozatán.
    Pontosan az ilyen ostoba elfogult szülők azok, akik tönkre teszik a közoktatást.
    Ez a fajta agymosott „liberális” attitűd az, ami miatt előbb vagy utóbb egy tanár fel áll és köszöni szépen.
    Minden ambíciót kizsigerel egy tanárból.

    Szánalmas és együgyű cikk…
    Szégyellje magát

    1. Tisztelt Gabesz!

      Minden tiszteletem a tiéd, hogy kitartottál ilyen hosszú időn keresztül. Kérlek, ha neked nem inged ez a cikk, ne vedd magadra. Sajnos amikor ez a cikk íródott, akkor szülők százai, ezrei voltak felháborodva azon, ahogy a gyerekeikkel bántak az iskolákban. A pedagógusok, igazgatók csak parancsot hajtottak végre és nem ismertek semmiben sem könyörületet, vagy mérlegelést. Ahogy az mindig is volt. Ön régóta tanít ezért emlékezhetne, hogy mi volt régen és hogy hova jutottunk. Önöknek volt beleszólása, hogy mit tanítanak? Nem. Fentről jött az utasítás és végrehajtották. Bármit végrehajtanak. Hányszor tüntettek, mert megnyirbálták az iskolarendszert? Hányszor tiltakoztak, mert olyan tantervet vezettek be, ami merőben szembe ment mindennel? Hányszor tüntettek, mert egyre jobban túl vannak terhelve a gyereke és önök is?
      Nem olvastam róla sehol sem.
      Nem mi szülők akartuk ezt a rendszert. Gondolom önök sem. Néhány politikus uralkodik az oktatási rendszeren, pedagógusokon, gyerekeken. A szülők tehetetlenek. A gyerekek tehetetlenek. Önök meg meg vannak sértődve, hogy ha kritika éri önöket.
      Az egész történetben egyedül a gyerek nem számítanak, mintha csak vágóhídi marhák lennének.
      Meg kellene hallgatni végre a gyerekeket és a szülőket is, akkor kiderülne, hogy nem is olyan együgyű ez a cikk.

  8. Levettèk a kommentemet, ami nem volt gyűlölködő.
    Kikértem magam ea tanár társaim nevében ezt a hangnemet amit ez a firkàsz irt.
    „Gratulàlok” és magát minősíti, önöket meg az hogy moderàltàk..

    Gondolom majd ezt is „moderàljàk” majd

    1. Tisztelt Gabesz!

      Az oldalon kézi moderálás működik a spam és tiltott tartalmak elkerülése érdekében. Amint látja, beengedtem a kommentjét és válaszoltam is. Nem törlök egyetlen egy kritikát sem, mert nem vagyok híve a cenzúrának.

      1. Tisztelt Tamás

        A hozzászólásom személyeskedő, sértő volt önre nézve.Hirtelen felindulásból írtam,ezért élnézését kérem. Ön ezt nem tette meg válaszában, amit köszönök. Ott a pont.

        Egyet próbáljon megérteni. Olyan szinten harapódzott el a szülői „terror” az iskolákban, hogy ha ez így megy tovább, nem lesz tanár, mert ez már már kezelhetetlenné válik..
        És amit írt, ezt erősítette bennem, idézem „engedelmeskedjünk a szülőknek”.

        Lassan nem merünk a gyereknek rossz jegyet adni, mert a szülő rögtön reflektál, hol kulturáltabb de inkább arrogáns stílusban.
        Messze nem vagyunk kiskirályok. Épp ellenkezőleg. Lassan de biztosan elkezdtünk csicskásodni, mert keveset keresünk, és mint tudjuk- ma különösen- az értékmérő a pénz, és az nekünk nincs..
        Nagyon rossz irányba haladunk..

        Azért boldogabb új esztendőt kívánok
        Gabesz

  9. Tisztelt Horváth Tamás!
    Aljas és undorító, ahogy a pedagógusokról vélekedik!!!! Szerintem egy újságíró csak ingyenélő, aki a bőrszékéből hátradőlve fröcsög. Ez nem munka. Az Ön hűtőjét is a nép tölti meg, köztük a tanárok, akik Önt írni, olvasni tanították.Bár ne tették volna!

    1. Tisztelt Ildikó!

      Akinek nem inge nem veszi magára. Nem minden iskolában történtek így a dolgok, de szülők százai, ezrei ontották magunkból a panaszokat és küzdöttek, küzdenek a hatalommal, és a józan észt mellőző pedagógusokkal, igazgatókkal szemben.
      Jómagam szerencsés helyzetben vagyok abban a tekintetben, hogy az egyik gyermekem iskolájában lazára vették a szabályokat. A másik gyermekem pedig speciális óvodába jár, így őket a helyzetből kifolyólag nem érintik túlzottan a szabályozások.
      Az én hűtőmet jómagam töltöm meg, mert kettő munkahelyen is dolgozom fizikai munkásként, mert olyan jól meg vagyunk fizetve, mi munkások. Ez a cikk azért született, mert rengeteg szülő panaszkodott és panaszkodik az intézkedések miatt. Ezek a panaszok pedig rendre süket fülekre találnak. A rendszer szolgái felsőbbrendűnek érezvén magukat azt hiszik, bármit megtehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 20 =