Amíg forrong a világ, addig mi mémeket gyártunk

Decemberben felfordult, forrong az egész világ. Az embereket nem lehet tovább megvezetni. Rájöttek, hogy egy irgalmatlan nagy átverés részesei. A világ nem kér a lezárásokból, nem kér a korlátozásokból, nem kér a vakcinából, nem kér a hülyítésből. A világ azt mondta, hogy elég volt. Csak mi magyarok, a mag népe, a Föld szívcsakrájának lakói dugjuk a fejünket a homokba és gyártjuk a Müller Cecíliás, Szájer Józsefes mémeket.

Az interneten nagyon bátrak vagyunk, de valójában abszolút nem érdekel minket a jövőnk, sem a jelenünk, sem a múltunk. Az őseink forognak a sírjaikban, hogy mivé lett a magyar nép. Még az alapvető túlélési ösztönét is ledobta és átadott minden irányítást a hatalomnak, sorsnak, vagy tudom is én minek. Nincs az a komoly dolog, ügy, helyzet, ami el tudná érni az ingerküszöbét az átlag magyar embernek, ami kiverné a biztosítékot, amire azt mondanák, hogy eddig és ne tovább.

Mi nem mély altatásba kerültünk, hanem kómába. Agyhalál közeli állapotban vagyunk. Ha jól számoltam, akkor a Viccország egy százaléka van ébren, de ők is félelemben. Ez a helyzet más országokban sem jobb. Ott sem nagyobb ez az arány. A különbség csupán annyi, hogy a világ többi pontján az az egy százalék odateszi magát és kiáll nem csak magáért, de a többi alvó emberért is.

Íme néhány ízelítő az elmúlt hetek tüntetéseiből. Akit érdekel az keresgélhet a videómegosztó portálokon az M1 híradó helyett.

Varsó, Lengyelország

London, Anglia

Róma, Olaszország

Newcastle, Anglia

Erfurt, Németország

Vermont, USA

Ausztria

Toronto, Kanada

Kiev, Ukrajna

Ottawa, Kanada

Manchester, Kanada

Párizs, Franciaország

Vancover, Kanada

Tirana, Albánia

Thessaloniki, Görögország

Búzios, Rio De Janeiro, Brazília

Litvánia

Pozsony, Szlovákia

Bern, Svájc

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Author: Horváth Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 3 =